Galatasaray: Paidar Demir’i anıyoruz

Galatasaray, kulübün ve Türk voleybolunun sembol isimlerinden Paidar Demir’i vefatının 11. yılında unutmadı. Sarı-kırmızılılardan yapılan açıklamada şu ifadeler kullaıldı:

“1960’ta İstanbul’ da doğan Paidar Demir, voleybola Galatasaray altyapısında başladıktan sonra genç takımda Eczacıbaşı’na ardından Eczacıbaşı A Takımı’na, Bursa Mako’ya geçiş yapmıştı. 1985 yılında yeniden yuvaya dönen Paidar Demir; 2000 yılına kadar sporculuk kariyerini sürdürmüştü. 150 kez milli formayı giyen; Galatasaray ile 3 kez şampiyonluk yaşayan Paidar, özellikle 1986 yılındaki şampiyonlukta önemli bir simgeydi.

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, 16 yıl sonra şampiyonluğa ulaşmış; İbrahim, Barbaros, İsmet, Metin, Ahmet’li kadronun hücum silahı ve kaptanı Paidar da şampiyonluğun mimarı olmuştu. Galatasaray ve milli takımda menajerlik de yapan Paidar Demir 1 Temmuz 2006 günü İzmir’de trafik kazası sonrası aramızdan ayrılmıştı.

Vefatının 11. yılında onu, saygı ve rahmetle anıyoruz.”

Related posts

Aslıhan Kılıç&Eylül Akarçeşme: Mutlu ve gururluyuz

Yasemin Özel: Hedeflere hepimiz ulaşmak istiyoruz

Bioderma’dan Filenin Sultanları için yeni reklam filmi yayında

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...