Galatasaray HDI Sigorta deplasmanda galip

Galatasaray HDI Sigorta Bayan Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi 19. haftasında Halkbank’ın konuğu oldu.Galatasaray, mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Başkent Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmaya etkili başlayan Galatasaray HDI Sigorta, ilk set teknik molasına da 9-12 önde girdi. Set sonunda ev sahibi ekip skoru eşitlese de karşılıklı sayılarla ilerleyen setin kazananı 30-32 ile takımımız oldu.

İkinci setin başı karşılıklı sayılarla ilerledi. Hemen ardından farkı açan konuk ekip teknik molaya 8-12 önde girmeyi başardı. Ev sahibi ekip karşısında farkı koruyarak ikinci seti de 20-25 kazandı ve mücadelede 2-0 öne geçti.

Üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Teknik molaya 11-12 önde giren Gs HDI Sigorta olsa da mola sonrası öne geçmeyi başaran ev sahibi ekip üçüncü seti 25-20 kazandı ve setlerde durum 1-2 oldu.

Dördüncü ve son setin teknik molasına 8-12 önde giren Galatasaray HDI Sigorta olurken, setin sonları başa baş mücadeleye sahne oldu. Seti 28-30 ile kazanan takım, karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı.

 

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...