Galatasaray galibiyetle kapattı

Galatasaray Erkek Voleybol Takımı, Efeler Ligi 22. haftasında İkbal Afyon Belediye Yüntaş’ı konuk etti. Takım, karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

Burhan Felek Voleybol Salonu’nda oynanan mücadeleye iyi başlayan Filenin Aslanları, ilk set teknik molasına 12-8 önde girdi. İkbal Afyon Belediye Yüntaş karşısında etkili oyununu sürdüren takımımız ilk seti 25-20 önde tamamladı ve karşılaşmada 1-0 öne geçti.

İkinci sete 5 sayılık seriyle başlayan Galatasaray, teknik molaya da 12-9 önde girmeyi başardı. İkbal Afyon Belediye Yüntaş karşısında oyun üstünlüğünü sürdüren takım, ikinci seti de 25-18 kazandı ve karşılaşmada durumu 2-0 yaptı.

Üçüncü sete konuk ekip iyi başladı. Teknik molaya 7-12 önde giren taraf konuk ekip İkbal Afyon Belediye Yüntaş olsa da üst üste bulduğu sayılarla farkı kapatarak öne geçen ev sahibi üçüncü seti 25-21, maçı da 3-0 kazandı.

Filenin Aslanları, bu sonuçla Efeler Ligi’nde normal sezonu üçüncü sırada tamamladı

Related posts

Şampiyon Halkbank

Halkbank-Fenerbahçe maçını Ozan Sarıkaya’nın

Üçüncülük koltuğu Ziraat Bankkart’ın

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...