Galatasaray, Emin Gök’ü açıkladı

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray HDI Sigorta’da iç transfer çalışmaları da devam ediyor. Geçtiğimiz sezon Galatasaray’a transfer olan orta oyuncu Emin Gök’ün sözleşmesi bir sezon süre ile uzatıldı.

Yüzün üzerinde milli takım forması giyen Emin 1988 doğumlu ve 2.04m boyunda. Emin’in smaç yüksekliği 3.50 m., blok yüksekliği ise 3.41 m. Kariyerinde bir çok ulusal ve uluslararası başarıya imza atan Emin’in, 2014 Türkiye Kupası’nda aldığı ‘En Değerli Türk Oyuncu’ ödülünün yanı sıra, ulusal ve uluslararası yarışmalarda elde ettiği ‘En İyi Blokçu’, ‘En İyi Servisçi’, ‘En İyi Orta Oyuncu’ gibi çokça bireysel ödülü bulunuyor.

Etkili servis turları ve yüksek blokları ile takıma büyük katkı sağlayan Emin, iç transferin tamamlanması ile ilgili olarak “Çok mutluyum. Galatasaray’da evimde ve huzurlu hissediyorum. Bu sezon en büyük isteğim hem şahsi performansımı geliştirmek hem de takımca Galatasaray’a özlenen zaferleri getirmek. Takım çalışmalarımıza başlamak ve yeni sezon için sabırsızlanıyorum. İnşallah tüm camiamız için başarılarla dolu bir sezon olacak.” ifadelerini kullandı.

Emin Gök’ün sözleşmesinin uzatılması hakkında, Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yüce “Emin gerek karakteri, gerekse sporcu kimliği ile hepimizin sevdiği, saygı duyduğu bir sporcu. Galatasaray formasının hakkını vermek için çok çalıştığına, daha çok çalışacağına hiç kuşkum yok. Yeni sezonda camiamızı, taraftarımızı daha mutlu etmek için çalışıyoruz. Emin’in de kendine düşeni yapacağından eminim. Hayırlı olsun.” dedi.

Related posts

Şampiyon Halkbank

Halkbank-Fenerbahçe maçını Ozan Sarıkaya’nın

Üçüncülük koltuğu Ziraat Bankkart’ın

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...