Final bileti Fenerbahçe’nin

Fenerbahçe Parolapara, AXA Sigorta Efeler Ligi play-off yarı final serisi ikinci maçında Ziraat Bankkart’a konuk oldu. İstanbul’da oynanan ilk maçı 3-2 kazanan sarı-lacivertliler, Ankara’da oynanan serinin ikinci maçı da aynı skorla kazandı ve adını finale yazdırdı. Müsabakanın setleri 25-22, 25-21, 20-25, 14-25, 15-13 sonuçlandı.

Sarı-lacivertlilerde Dick Kooy 28, Drazen Luburic 15, Yiğit Gülmezoğlu 11 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan isimler oldu.

Fenerbahçe Parolapara final serisinde Halkbank ile karşılaşacak. Seride 3 galibiyet elde eden takım sezonu şampiyonlukla noktalayacak.

Sarı-lacivertliler, Dick Kooy (8) ve Drazen Luburic (5) ile hücumda etkili olduğu seti 25-22 kazandı.

İlk sette olduğu gibi ikinci setin ortalarında da farkı açan (18-14) sarı-lacivertliler, setin kalan bölümünde farkı korudu ve Luburic’in sayısıyla seti 25-21 kazandı ve maçta 2-0 öne geçti.

İyi başladığı üçüncü seti 25-20 önde tamamlayan Ziraat Bankkart, dördüncü seti de 25-14 önde tamamladı ve mücadele tie-break setine taşındı.

Karşılıklı sayılarla başlayan beşinci sette Dick Kooy’un sayılarıyla 8-6 öne geçen Fenerbahçe Parolapara, seti 15-13, maçı da 3-2 kazandı ve adını AXA Sigorta Efeler Ligi’nde finale yazdırdı.

Related posts

Şampiyon Halkbank

Halkbank-Fenerbahçe maçını Ozan Sarıkaya’nın

Üçüncülük koltuğu Ziraat Bankkart’ın

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...