Filenin Efeleri mağlubiyetle başladı

Alberto Giuliani önderliğindeki A Milli Erkek Voleybol Takımımız, CEV Erkekler Voleybol Şampiyonası D Grubu’ndaki ilk maçında Fransa ile karşılaştı. Fransa’nın setleri 3-0 kazanmasının ardından Filenin Efeleri şampiyonaya mağlubiyetle başladı. 

Türkiye avantajını koruyamadı

Fransa’nın servis atışının dışarı gitmesi ile A Milli Erkek Voleybol Takımımız şampiyonadaki ilk maçında sete 1-0 önde başladı. Karşılaşmanın ilk setinde Fransa’nın yaptığı 3 servis hatası ile skor 8-4’e geldi. Setin ilerleyen dakikalarında Fransa skoru 14-14’e getirmeyi başardı. Filenin Efeleri ile beraberliği yakalayan ekip daha sonrasında 20-17’lik skor ile ilk kez öne geçti. İlk sette geride başlayan Fransa ilerleyen dakikalarda aldığı sayılar ile skoru 25-20’ye getirdi ve setlerde 1-0 öne geçti. 

Fransa ikinci seti de kaptırmadı

Türkiye karşısında ilk seti kazanarak şampiyonaya 1-0 avantajla başlayan Fransa ikinci sete de 3-0 önde başladı. Efe Bayram ikinci sette Türkiye’nin ilk sayısını alarak skoru 3-1’e getirirken Fransa aldığı sayılar ile skoru 6-3’e taşıdı. Filenin Efeleri’nin aldığı sayılar ile ikinci sette 9-9 beraberlik sağlandı. 20-17 yeniden öne geçen Fransa ikinci seti de 30-28 kazanarak setlerde 2-0 öne geçti. 

Filenin Efeleri, Fransa karşısında tutunamadı

Fransa’nın setlerde 2-0 öne geçtiği maçta üçüncü setin ilk sayısını Türkiye aldı. A Milli Erkek Voleybol Takımımızın öne geçtiği maçta Fransa skoru 10-11’e getirdi. Maçın ilerleyen dakikalarında 16-12 geriye düşen Filenin Efeleri maçın son setinde de tutunamadı. Karşılaşmanın üçüncü setini de 25-17 alan Fransa, CEV Erkekler Voleybol Şampiyonası D Grubu’ndaki ilk maçından zaferle ayrıldı. 

A Milli Erkek Voleybol Takımımız şampiyonada hangi grupta?

CEV Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda mücadele edecek olan A Milli Erkek Voleybol Takımımız turnuvada D Grubu’nda yer alıyor. Filenin Efeleri ile aynı grupta yer alan diğer ülkeler ise Romanya, İsrail, Portekiz, Fransa ve Yunanistan. 

Related posts

Filenin Efeleri’ni yeni başantrenörü Cedric Enard

VNL kombine biletleri 10 dakikada tükendi

Milletler Ligi’nde radikal değişiklikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...