Filenin Efeleri finllar için sahaya çıkıyor

Polonya’da düzenlenecek olan CEV 2017 A Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası Finalleri’ne giden yolda son etap olan CEV 2017 A Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası 3’üncü Raunt’ta rövanş karşılaşması için sahaya çıkacak olan A Erkek Voleybol Milli Takımımız, yarın (09 Ekim) Portekiz’in Norte bölgesine bağlı olan Matosinhos’da, Centro de Desportos e Congressos de Matosinhos Salonu’nda, Türkiye saati ile 20.00’de Portekiz ile karşılaşacak.

Mücadeleyi ASpor naklen yayınlayacak.

A Erkek Voleybol Milli Takımımız, Manisa-Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynadığı ilk karşılaşmada rakibini 28-26, 25-14 ve 25-22’lik setlerle 3-0 mağlup ederek rövanş karşılaşması öncesi avantaj yakalamıştı. Millilerimiz her türlü galibiyet ve 3-2’lik mağlubiyette Polonya’da düzenlenecek olan finallere gitme hakkı kazanacak. Millilerimiz 3-0 veya 3-1’lik bir mağlubiyet alması durumunda ise karşılaşma Altın Set’e gidecek. Maçın bitiminden hemen sonra 15 sayı üzerinden oynanacak olan Altın Set’i kazanan ekip finallerdeki yerini alacak.

Related posts

Filenin Efeleri’ni yeni başantrenörü Cedric Enard

VNL kombine biletleri 10 dakikada tükendi

Milletler Ligi’nde radikal değişiklikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...