Ferhat Akbaş’lı Japonya Zhu’lu Çin’e karşı:

Ferhat Akbaş’ın antrenör ekibinde yer aldığı Japonya Kadın Voleybol Milli Takımı, Endonezya’da düzenlenen Asya Oyunları’nda çeyrek finalde Kazakistan’ı 3-0 mağlup ederek yarı finale yükseldi. Japonya, yarı finalde ZhuTing’in formasını giydiği son olimpiyat şampiyonu Çin’le oynayacak. Aynı zamanda Ferhat Akbaş, üç yıl birlikte çalıştığı başantrenör Lang Ping’e karşı da mücadele edecek.

Asya Oyunları’nda kadın voleybol müsabakalarında yarı final eşleşmeleri tamamladı. Ferhat Akbaş’ın antrenörlüğünüyaptığı Japonya, Kazakistan karşısında 25-16, 25-18, 25-21’lik setlerle 3-0 yenerek yarı finale yükselmeyi başardı. A Grubu’nda ikinci olan Japonya, Kazakistan galibiyeti sonrasıson olimpiyat şampiyonu Çin’le karşı karşıya gelecek.

VakıfBanklı Zhu Ting’in forma giydiği Çin, B Grubu’nu yenilgisiz ilk sırada tamamlayarak çeyrek final biletini kapmıştı. Çin, yarı finale yükselmek için ise Filipinler ile oynadı. Son olimpiyat şampiyonu Çin, rahat bir galibiyet ile rakibini 25-15, 25-9 ve 25-7’lik setlerle mağlup etti.

Ferhat Akbaş, kariyerinde üç sezon birlikte çalıştığı LangPing’e de karşı mücadele verecek. Ferhat Akbaş, Çin’in başantrenörü Lang Ping ile bir sezon Türk Telekom, iki sezon da Guangdong Evergrande’de çalışmıştı.

Related posts

Ebrar Karakurt’un rekoru yetmedi! Şampiyon Dinamo Ak Bars

Bülent Karslıoğlu, Tirana ile anlaştı

Chemik Police sezonu bitiremeyebilirler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...