Ferhat Akbaş: İyi bir sonuç istiyoruz

Ferhat Akbaş’ın başantrenörlüğünde geçtiğimiz sene ilk Romanya şampiyonluğunu elde eden CSM Bükreş, CEV Şampiyonlar Ligi üçüncü hafta mücadelesinde 23 Ocak Çarşamba günü Fenerbahçe Opet ile karşılaşacak.

Son Romanya şampiyonu CSM Bükreş, Avrupa mesaisinde üçüncü maçına çıkıyor. Ferhat Akbaş’ın başantrenörlüğünü yaptığı CSM Bükreş, E Grubu’ndaki üçüncü maçında Fenerbahçe Opet ile deplasmanda karşılaşacak. Bükreş ekibi grubun ilk maçında Polonya’dan Chemik
Police’i 3-1 ile geçerken, ikinci maçında ise Rus temsilcisi Dinamo Moskova’ya 3-0 kaybetmişti.

CSM Bükreş iki maç sonunda averajla grupta üçüncü sırada yer alıyor. Fenerbahçe altı puanla ilk sırada bulunurken, Dinamo Moskova üç puanla ikinciliğin sahibi. Son sırada ise puansız Chemik Police yer alıyor. Fenerbahçe – CSM Bükreş karşılaşması 23 Ocak Çarşamba günü Burhan Felek Spor Salonu’nda 18.30’da gerçekleşecek.

Başantrenör olarak CSM Bükreş ile Türkiye’ye dönen Ferhat Akbaş zorlu maç öncesi, “Türkiye’ye dönmek ve kendi ülkemde olmak her mutlu ediyor. Fenerbahçe’ye karşı çok zorlu bir maç oynayacağız. Takımdaki sakatlıklar nedeniyle sistemimizde değişikliklere gitmek zorunda kaldık. Bu sisteme alışma süreci geçiriyoruz. Bunlara rağmen elimizden gelenin en iyisini yapıp, sahadan iyi bir sonuç almak istiyoruz” dedi.

Related posts

Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, Antalya’da

Ziraat Bankkart yarı finalde elendi

Eczacıbaşı da veda etti

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...