Fenerbahçe’nin 2. galibiyeti Kuzeyboru’dan

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Vodafone Sultanlar Ligi’nin üçüncü hafta maçında Kuzeyboru’yu ağırladı. Setlerini 25-23, 25-9, 25-22 üstün tamamladığı maçı 3-0 kazanan sarı-lacivertliler, bu sonuçla ligdeki ikinci galibiyetini aldı ve puanını 7’ye yükseltti. Sarı-lacivertlilerde Magdalena Stysiak 16, Arina Fedorovtseva 14 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan oyuncular oldu.

Maçtan önce Gazze’de hayatını kaybeden siviller için 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Sarı-lacivertliler, 18-14 geriye düştüğü ilk sette Kaptan Eda’nın liderliğinde yakaladığı 3-0’lık seriyle skoru 18-17’ye getirdi. Arina Fedorovtseva’nın kullandığı servis turunda skor üstünlüğünü ele alan Fenerbahçe Opet, Magdalena Stysiak’ın sayısıyla da seti 25-23 kazandı.

İlk setin sonlarında yakaladığı ivmeyi ikinci sete de taşıyan ve 9-3 öne geçen Fenerbahçe Opet, Arina Fedorovtseva’nın skorer oyunuyla farkı açmaya devam ettiği seti Meliha Diken’in sayısıyla 25-9 önde tamamladı.

Üçüncü sette Stysiak’ın servis turunda geriden gelerek 17-15 öne geçen sarı-lacivertliler, seti 25-22 maçı da 3-0 kazandı.

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...