Fenerbahçe’den rahat galibiyet

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Misli.com Sultanlar Ligi 23. hafta maçında Yeşilyurt’a konuk oldu. Setlerini 25-13, 25-12, 25-19 önde tamamladığı mücadeleyi 3-0 kazanan sarı-lacivertliler, ligdeki 19. galibiyetine imza attı.

Fenerbahçe Opet, ilk sette 4-4 eşitliğin ardından yakaladığı 5-1’lik seriyle skoru 9-5’e getirdi ve rakibine erken mola aldırdı. Moladan sonra Ana Cristina De Souza’nın etkili servislerle rakibin dengesini bozan sarı-lacivertliler, ilk seti 25-13 kazandı.

İkinci sette 2-2 eşitliğin ardından rakibin basit hatalarıyla 4 sayılık bir seri yakalayan Fenerbahçe Opet, Yeşilyurt’a mola aldırdı: 6-2. Mola sonrası iyi servislerini sürdüren sarı-lacivertliler, rahat oynadığı bu seti de 25-12 kazandı.

Karşılıklı sayılarla başlayan üçüncü sette 6-6 eşitliğin ardından 5 sayı geri düşen Fenerbahçe Opet, Meliha ve Cristina’nın etkili oyunuyla 17-17’de skoru eşitledi ve Yeşilyurt’a mola aldırdı. Kalan bölümde skor avantajını eline geçiren sarı-lacivertliler, seti 25-19 maçı da 3-0 kazandı.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...