Fenerbahçe, yeni sezon formalarını tanıttı

Fenerbahçe, hem kadın hem erkek coleybol takımının formalarını tanıttı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Birbirinden özel hikayesi olan formalarımız, her sene olduğu gibi hırs ve mücadele ile çıktığımız yolculukta bizlerle olacak.

EFSANE ÇUBUKLU 

O, milyonlarca taraftarın aşkını içinde taşıyan, Fenerbahçeli olmanın ateşin, inancını, cesaretini 100 yıldan uzun süredir sahalarda, salonlarda resmeden bir ikon. O, sarı ve lacivertin en büyük sahnesi, Fenerbahçe tarihinin göz bebeği; Efsane Çubuklu!

Çünkü Efsane Çubukluyu giymek, efsane sporcularımızın ruhunu, efsane zaferlerin yolunda, efsane taraftarımızın bağlılığı ile taşımak demek.

SARI BEYAZ YÜKSELİŞ

Bazen bir formayı taşımak, kalpleri saran Fenerbahçe sevgisini yukarı taşımak, en büyük zaferleri, asırlık bir çınarın hiç değişmeyen çizgisinde yaşamaktır.

Sahanın her yanına yayılan enerjimizi temsil eden dinamik yapısı, hiç bitmeyecek yükselişi temsil eden çizgileri ile bu sene, sarı ile beyaz yükselecek zaferlerde!

SEVGİ KALKANI

Kiminin kabusu, kiminin rüyası; kalpleri fetheden Fenerbahçe forması. Renklerimize anlam katan Fenerbahçe taraftarının aşkı, sadece takımımızın itici gücü değil aynı zamanda rakiplerimize karşı örülmüş bir sevgi kalkanı.

Armamızdaki kalp imgesini, formamızda bir güç desenine dönüştürdük, en zorlu mücadeleler için sporcularımıza bir sevgi kalkanı ördük.

BİR ARMA YETER

Fenerbahçe’ye duyulan sevgiyi, tertemiz tarihimizi, Fenerbahçelilik kudretini ve kuvvetini anlatmak için gereken her şey Fenerbahçe armasının her bir parçasında mevcut.

Kutsal armamızın her bir parçasında hissedilen bu gücü sahaya taşımak için, soyluluğu temsil eden lacivert renk üzerine armamızın parçalarını yerleştirdik, en büyük zaferlere bir arma yeter dedik!

Related posts

Aslıhan Kılıç&Eylül Akarçeşme: Mutlu ve gururluyuz

Yasemin Özel: Hedeflere hepimiz ulaşmak istiyoruz

Bioderma’dan Filenin Sultanları için yeni reklam filmi yayında

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...