Fenerbahçe Opet yarı finalde

Fenerbahçe Opet, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında Almanya temsilcisi Allianz MTV Stuttgart’ı konuk etti. İlk maçı 3-2 kaybeden temsilcimiz, rövanş maçını 3-1 kazandı ve adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşmanın setleri 25-15, 25-15, 23-25, 25-19 sonuçlandı.

3’ü bloktan olmak üzere 11 sayıyla oynayan Aslı Kalaç, maçın MVP’si seçilirken; Melissa Vargas da 24 sayıyla maçın skoreri oldu. Arina Fedorovtseva 16, kaptan Eda Erdem de 12 sayıyla çift haneli rakamlara ulaşan isimler oldu.

Temsilcimiz yarı finalde ise Allianz Vero Volley- ŁKS Commercecon Łódź eşleşmesinin tur atlayanı ile karşılaşacak.

Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanan maçta taraftarlarımız tribünleri doldururken, karşılaşmayı Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ da izledi.

Eda Erdem, Arina Fedorovtseva, Meliha Diken, Aslı Kalaç, Bojana Drca, Melissa Vargas ve libero Gizem Örge altılısıyla maça başlayan temsilcimiz, %64’le hücum ettiği ilk sette 4 blok bir de ace sayısı aldı ve ilk seti 25-15 kazandı.

İkinci sete 6-0’lık seriyle başlayan temsilcimiz, etkili oyununu sürdürdüğü seti de aynı skorla 25-15 önde tamamladı ve maçta 2-0 öne geçti.

Üçüncü sette 16-10 geriye düşen temsilcimiz, Arina Fedorovtseva’nın servis turunda farkı 1 sayıya indirse de (17-16) setin sonunda üstünlüğü ele alamadı ve seti 25-23 geride tamamladı.

Dördüncü set de karşılıklı sayılarla başladı (8-8) Vargas’la 15-11 öne geçen temsilcimiz, Stysiak ile art arda iki sayı buldu ve skor üstünlüğünü sürdürdü: (20-18) Arina Fedorovtseva ve kaptan Eda ile farkı 4 sayıya çıkaran temsilcimiz, seti 25-19, maçı da 3-1 kazanarak adını yarı finale yazdırdı. Temsilcimiz maçın ardından tribünlere giderek, galibiyeti taraftarlarımızla kutladılar.

Related posts

Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, Antalya’da

Ziraat Bankkart yarı finalde elendi

Eczacıbaşı da veda etti

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...