Fenerbahçe Opet, play-off turuna yükseldi

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi D Grubundaki altıncı ve son maçında ŁKS Commercecon ŁÓDŹ ile karşılaştı.

Ev sahipliğimizde İstanbul’da oynanması gereken ancak yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle ülkemizdeki tüm ulusal ve uluslararası spor faaliyetlerinin ertelenmesi üzerine Max-Schmeling-Halle Berlin’de oynanan maçı 3-0 kazanan temsilcimiz, grubunu ikinci sırada tamamladı ve adını play-off etabına yazdırdı. Karşılaşmanın setleri 25-22, 25-16 ve 28-26 tamamlandı.

Karşılaşmayı 31 sayıyla tamamlayan Melissa Vargas maçın MVP’si seçildi.

Müsabaka öncesinde ülkemizde meydana gelen deprem faciası sebebiyle 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken; temsilcimizdeki voleybolcularımız sahaya siyah kurdele takarak çıktılar.

Güvenlik gerekçesiyle taraftarların alınmadığı ve tarafsız sahada oynanan maçın dengeli geçen ilk setini 25-22 kazanan temsilcimiz, ikinci sette ise rahat bir oyun sergiledi ve 25-16’lık set skoruyla maç skorunu 2-0’a getirdi. Özellikle son bölümü büyük çekişmeye sahne olan üçüncü seti de 28-26 kazanan temsilcimiz karşılaşmayı 3-0 kazandı ve CEV Şampiyonlar Ligi’nde D Grubunu ikinci sırada tamamlayarak play-off etabına yükseldi.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Related posts

Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, Antalya’da

Ziraat Bankkart yarı finalde elendi

Eczacıbaşı da veda etti

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...