Fenerbahçe namağlup devam ediyor

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 9. hafta maçında RAMS Global Cizre Belediyespor’u Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda konuk eden Fenerbahçe Paropalara Erkek Voleybol Takımı, 25-18, 19-25, 25-18 ve 25-15’lik setler sonunda mücadeleden 3-1 galip ayrıldı. Ligde 9’de 9 yaparak yoluna kayıpsız devam eden sarı-lacivertliler puanını 25’e yükseltti.

Maçta ilk sayı RAMS Global Cizre Belediyespor’da Halil İbrahim Yücel’den geldi. Sette Luburic’le ilk sayısını bulan sarı-lacivertliler karşısında konuk ekip Armin Far ve Ömer Furkan Dur’un sayılarıyla 3 farklı üstünlüğü yakaladı. (4-1) Dick Kooy’un ace ve blok performansıyla toparlanan sarı-lacivertliler skor avantajını eline aldı. (6-5) Devamında Murat Yenipazar ve Hasan Sıkar’ın blok performansıyla rakibine üstünlük kuran Fenerbahçemiz, 9-6’yı buldu. Daneshdoust ve Hakan Polat’la setin içinde kalmaya çalışan Cizre Belediyespor, farkı 1 sayıya indirdi. (14-13) Farkın eridiği bölümde molaya giden sarı-lacivertliler, moladan Murat Yenipazar’ın sayısıyla döndü. Bu bölümde skor yüküne ortak olan isimlere eklenen Yiğit Gülmezoğlu’yla da fark yaratan sarı-lacivertliler, skoru 18-15’e getirdi. Sette son bölümünde Dick Kooy’un kısa servisleriyle rakibin oyun düzeni bozulurken, Luburic’in de üretken oyunuyla set Fenerbahçe’nin oldu. (25-18)

Sarı-lacivertlilerin direkt hatalarla başladığı sette skor da Cizre Bld. lehine 3-0’a geldi. Sarı-lacivertlilerin setteki ilk sayısı Kooy’dan gelirken, konuk ekip 5-1’i buldu. Daneshdoust ve Armin Far’ın skorer oyunuyla Cizre Belediyespor’un 10-6’yı bulduğu sette, Kaan Gürbüz ve Yiğit Gülmezoğlu’yla farkı eriten Fenerbahçe, skoru 11-9’a getirdi. Hakan Polat ve Mejias’ın üretken oyunuyla 18-13’ü bulan konuk ekip, sette son bölüme de 20-17 önde girdi. Daneshdoust ile özellikle setin son bölümünde fark yaratan RAMS Global Cizre Belediyespor seti 25-19’la önde tamamladı.

Dick Kooy ve Daneshdoust’un karşılıklı sayılarıyla başlayan üçüncü sette Armin Far ve Ömer Faruk Dur’la 6-4’ü bulan konuk ekibi Kaan Gürbüz’ün sayılarıyla durduran Fenerbahçe Parolapara Erkek Voleybol Takımı skora denge getirdi. (6-6) Dick Kooy ve Kaan ikilisiyle skorun 13-11’e geldiği sette molaya giden konuk ekibe mola dönüşünde Hasan Sıkar ve Murat Yenipazar’la nefes aldırmayan sarı-lacivertliler, farkı 4 sayıya çıkardı. (17-13) Fenerbahçe, Yiğit Gülmezoğlu ve Kaan Gürbüz’ün fark yarattığı seti 25-18 kazanmayı başardı.

Ghaziani ve Kaan Gürbüz’le iyi başladığı sette Fenerbahçe 9-7’lik üstünlüğü yakalarken, konuk ekip de bu setteki ilk molasını kullandı. Moladan da sayıyla dönen sarı-lacivertliler 10-7’yi buldu. Maçın içinde kalmaya çalışan rakibine Dick Kooy’un ace performansıyla geçit vermeyen sarı-lacivertliler son bölüme 20-11 önde girdi. Üretken oyununa Ghaziani’nin de son bölümdeki skorer kimliğini ekleyen sarı-lacivertliler seti 25-15, maçı da 3-1 kazanarak namağlup unvanını sürdürdü.

Related posts

Şampiyon Halkbank

Halkbank-Fenerbahçe maçını Ozan Sarıkaya’nın

Üçüncülük koltuğu Ziraat Bankkart’ın

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...