Fenerbahçe, İtalya’da turladı

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi çeyrek final rövanş maçında İtalya temsilcisi A. Carraro Imoco Conegliano ile deplasmanda karşılaştı. İstanbul’da oynanan ilk maçı 3-0 kazanan Fenerbahçe, Trevizo kentindeki Palaverde Villorba’da oynanan maçı 3-2 kaybetmesine rağmen adını yarı finale yazdırdı. Karşılaşmanın setleri 23-25, 15-25, 25-23, 25-20, 15-13 tamamlandı. Fenerbahçe yarı finalde VakıfBank ile karşılaşacak.

Karşılaşmayı 13 sayıyla tamamlayan Arina Fedorovtseva maçın MVP’si seçildi.

Maça 6-1’lik seriyle başlayan Fenerbahçe Opet, farkın kapanmasına set boyunca izin vermedi ve seti 25-23 kazandı. İkinci sete 3-0’lık seri ile başlayan ev sahibi takım karşısında önce skoru eşitleyen ve ardından 13-5 öne fırlayan temsilcimiz, seti 25-15 kazandı ve yarı finale yükselmeyi garantiledi. Başantrenör Zoran Terzic, üçüncü sette daha az süre alan oyuncularına şans verdi. Üçüncü seti ev sahibi takım 25-23 önde tamamladı. Dördüncü seti 25-20, beşinci seti de 15-13 geride tamamlayan sarı-lacivertliler maçı 3-2 kaybetmesine rağmen, İstanbul’da oynanan ilk maçı 3-0 kazandığı için CEV Şampiyonlar Ligi’nde yarı finale yükseldi ve VakıfBank’ın rakibi oldu.

Karşılaşmanın istatistikleri için tıklayınız.

Related posts

Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, Antalya’da

Ziraat Bankkart yarı finalde elendi

Eczacıbaşı da veda etti

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...