Fenerbahçe evinde güldü

Fenerbahçe Opet, Vodafone Sultanlar Ligi’nde 26. hafta maçında Çukurova Belediye’yi, Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda konuk etti. 25-19, 20-25, 25-20 ve 25-11’lik setler sonunda mücadeleden 3-1 galip ayrılan sarı-lacivertliler, 25. maçında 23. galibiyetini aldı.

Maçtaki ilk sayılar Vargas ve Drca’yla Fenerbahçe’den geldi.(2-0) Samanta Fabris’le ilk sayısını bulan Çukurova Belediye karşısında sarı-lacivertliler, Aslı Kalaç ve Arina Fedorovtseva’yla iki sayılık farkı korudu.(4-2) Skorun 7-4’e geldiği bölümde Leyva ve Yasemin Güveli ikilisiyle konuk ekip skora denge getirdi.(7-7) Devamında Çukuorva’ya 3-0’lık seriyle cevap veren Fenerbahçe Opet, skor üstünlüğünü bir kez daha eline aldı.(10-7) Bu skorla molaya giden Adana temsilcisi, mola dönüşünde Fabris’le farkı iki sayıya indirdi.(10-8) Setin ilerleyen bölümünde Arina Fedorovtseva ve Melissa Vargas’la üretken bir görüntü çizen sarı-lacivertliler, farkı 8 sayıya kadar çıkardı.(18-10) Orta hücumlarda Aslı Kalaç ve Irina Fetisova’nın skorer oldukları bölümde durumu 22-16’ya getiren Fenerbahçe Opet, 25-19’la setin kazananı oldu.

İkinci sete de Vargas-Arina ikilisiyle iyi giren sarı-lacivertliler, 5-2’yi buldu. Yasemin Güveli ve Leyva’yla önemli bir seri bulan Çukurova Belediye, 6-5’lik üstünlüğü yakaladı. Karşılıklı sayılarla devam eden bölümde konuk ekip Fabris ve Stojiljkovic gibi skorerleriyle 18-15’i yakaladı. Sarı-lacivertlilerin savunma enerjisinin düştüğü ikinci sette özellikle blokta önemli işler yapan Çukurova Belediye, seti kazanmayı başardı. (25-20)

Fetisova ve Dimitrova’nın karşılıklı sayılarıyla başlayan üçüncü sette Arina Fedorovtseva ve Aslı Kalaç’la skor 5-2’ye geldi. Sarı-lacivertlilerin blok yerleşiminin iyi olmadığı anlarda 4-0’lık bir seri bulan konuk ekip, 6-5 önde geçti. Melissa Vargas’la sete ortak olan (6-6) Fenerbahçe Opet, Irina Fetisova, Arina ve Vargas’la ritim bulduğu bölümde skor avantajını yakaladı. (19-15) Adana temsilcisinin maça ortak olma(19-17) girişimlerini skorerleriyle sonuçsuz bırakan sarı-lacivertliler, seti kazandı.(25-20)

Dördüncü sete çok iyi başlayan Fenerbahçe Opet, 5 sayılık bir fark yakaladı. (10-5) Farkın çift hanelere çıktığı (17-7) sette molaya giden Çukurova Belediye’ye mola dönüşünde de yüksek enerjisiyle geçit vermeyen sarı-lacivertliler, skoru 23-8’e getirdi. Çukurova’nın direncinin kırıldı seti farklı kazanan (25-11) Fenerbahçe, maçtan da 3-1 galip ayrıldı.

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...