Enzo Team’in kadrosu belli oldu

Ağustos ayında plaj voleybolu turnuvalarına katılacak yeni plaj voleybolu külübü Enzo Plaj Voleybolu Takımı’nın sporcuları belli oldu.
İlk olarak geçtiğimiz günlerde takımında kaptanlığını yapacak Selin İşler ile anlaşan kulüp bu sporcunun partneri olarak Şimal Sürücü ve Ilgi Jan Nuğaylaroğlu ile anlaştı.

Enzo sponsorluğunda oluşturulan plaj voleybol takımında 17-20 Ağustos tarihindeki Marmara Ereğlisi Pro Beach etabında Selin-Jan, 25-27 Ağustos tarihlerindeki Akçay’da ki Kulüpler Türkiye Şampiyonası ve 1-3 Eylül’de ki Eskişehir’de düzenlenecek Pro Beach turnuvasına ise Selin-Şimal ikilisi sahada madalya mücadelesi verecek.

Enzo adına mücadele edecek Şimal Sürücü, 180 boyunda smaçör ve pasör çaprazı olarak oynamakta. Yeni sezon için halen bir kulüple anlaşmayan Şimal, voleybola Avcılar 1903 spor kulübü ile başladı ve 2020 yılından beri ikinci ligde forma giymekte. Tunalı, Tekirdağ Kapaklı ve geçtiğimiz sezonun birinci devresinin sonunda Kuzey Yıldızları forması giydi.

Takımda mücadele edecek bir diğer sporcu 175 boyundaki Ilgi Jan Nuğaylaroğlu ise hem libero hem de smaçör mevkiinde oynayabilmekte.2023-2024 sezonu için halen bir kulüple anlaşmamış olan sporcu yeni sezona plaj voleybolu oynayarak hazırlanmakta. Voleybola İbrahim Turan spor kulübünde başlayan Jan,2016 da Pertevniyal spor kulübünde, 2018-2019 senesinde Sarıyer spor kulübünde,2019-2022 yılları arasında ise tunalı spor kulübü forması giydi.2022-2023 sezonuna Küçükçekmece Voleybol’da başladıktan sonra sezonun ikinci devreyi Tekirdağ Kapaklı site sporda geçirdi.Jan ayrıca son iki sezondur Üni lig plaj voleybolu turnuvasında Kültür üniversitesini temsil etti ve bu sezon Türkiye 4.lüğü başarısını elde etti.

Related posts

Millilerimizden Avrupa Turu Palandöken Etabı’nda 3 Madalya !

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Palandöken Etabı’nda 2.Gün Sona Erdi

2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun Heyecanı Palandöken’de Başladı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...