Enzo Plaj Voleybol Kulübü kuruldu

Salon voleybolu kulüplerinin yaz aylarında plaj voleybolu kulüpler turnuvalarına katıldığı ülkemizde sadece plaj voleybolunda faaliyet göstermek amacıyla kurduğumuz Enzo Plaj Voleybolu Kulübü kuruluş işlemlerine başladı.

Yapılan açıklamada, “Kulübümüzün kurucusu iyi bir voleybolsever olan ve voleybol içinde fotoğrafçılık, menajerlik ve antrenörlük gibi farklı alanlarda yer alan Ercan Saka.

Ercan Saka’nın kendine ait markası ENZO sponsorluğunda plaj voleybolu kulüpler şampiyonalarına ve pro beach turnuvalarına katılacak kulübümüz 2023 yılı için  anlaştığı sporcuları ve antrenörü yakında kamuoyuna açıklayacak.

Takımımız 17-20 Ağustos tarihindeki Marmara Ereğlisi Pro Beach etabına, 25-27 Ağustos tarihlerindeki Akçay’da ki Kulüpler Türkiye Şampiyonası ve 1-3 Eylül’de ki Eskişehir’de düzenlenecek Pro Beach turnuvasına katılmayı planlamakta.

Kulübümüz 2023 yılı için Büyükler kategorisinde turnuvalara katılacak olup 2024 yılından itibaren U22-U20 ve U18 kategorilerinde de turnuvalara katılmayı amaçlamakta.

Kulübümüzün faaliyetleri hakkında bilgiye İnstagram sayfamız (instagram.com/enzobeachvolley) , youtube sayfamız (https://www.youtube.com/@enzobeachvolley) ve internet sitemizden (enzobeachvolley.com.tr) ulaşabilirsiniz” denildi.

Related posts

Millilerimizden Avrupa Turu Palandöken Etabı’nda 3 Madalya !

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Palandöken Etabı’nda 2.Gün Sona Erdi

2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun Heyecanı Palandöken’de Başladı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...