Elif Merve Ali: Daha iyi olabilirdik

Çanakkale Belediyespor’un başarılı liberosu ile sezonu değerlendirdik.

Çanakkale Belediyespor’un sezon başında kadrosuna kattığı başarılı sporcu Elif Merve Ali en büyük hayalinin Eczacıbaşı takımında yer almak olduğunu bunuda 13 yaşında başardığını ifade ederken, şimdi büyük başarılar için çok çalışması gerektiğini ifade etti.

KENDİNİZİ TANITIR MISINIZ?
ELİF MERVE ALİ: 1993 Mersin doğumluyum.İlk ve orta okulu Mersin’de liseyi İstanbul’da tamamladım. İstanbul Aydın Üniversitesinde moda ve tekstil tasarımı okuyorum. Boş vakitlerimde müzik dinlemeyi ve arkadaşlarımla sohbet etmeyi çok severim.

VOLEYBOLA NASIL BAŞLADINIZ?
ELİF MERVE ALİ: Voleybola 10 yaşımda Mersin’de başladım. 13 yaşımda Eczacıbaşına gelerek profesyonel voleybol hayatına ilk adımımı atmış oldum.

OYNADIĞINIZ KULÜPLER?
ELİF MERVE ALİ: Toros Spor Kulübü,Eczacıbaşı Spor Kulübü, FMV Işık Okulları, Ataşehir Belediye Spor Kulübü, Maltepe Spor Kulübü, Nilüfer Belediye Spor Kulübü, Manisa Büyükşehir Spor Kulübü, Kahraman Kazan Spor Kulübü ve Çanakkale Belediye Spor Kulüpleri’nde forma giydim.

ÇANAKKALE BELEDİYESPOR KULÜBÜ HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ?
ELİF MERVE ALİ: Yıllarca sultanlar liginde başarılı sezonlara imza atan bir kulüp .Her şeyi en iyi ve en profesyonel şekilde yürüttükleri için Çanakkale Belediye spor kulübü bünyesi altında bir sezon geçirdiğim çok mutluyum.

KULÜP YÖNETİMİNİN SİZLERE YAKLAŞIMI NASILDI?
ELİF MERVE ALİ: Sezon başından sonuna kadar her zaman bize destek olan bir yönetime sahiptik. Hem başarımızda hem de başarısız olduğumuz zamanlarda elleri hep üzerimizdeydi. Eksikliklerini hiçbir zaman hissettirmedikleri için çok teşekkür ediyorum.

NORMAL SEZONU DEĞERLENDİRİR MİSİNİZ?
ELİF MERVE ALİ: Yaş ortalaması olarak genç bir ekiptik. Zaman zaman genç ve tecrübesiz olmanın verdiği avantaj ve dezavantajlarla sezonu 3. sırada tamamladık.

NORMAL SEZONDA EN ZORLANDIĞINIZ KARŞILAŞMA?
ELİF MERVE ALİ: Kendi evimizde ilk Kale 1957 spor kulübü ile yapılan maçımızdı. Hep üstünlük bizim elimizdeydi ama Üst üste çok hata yapmamızdan dolayı beklemediğimiz ve bizi çok üzen bir skorla kaybetmiştik maçı.

PLAY-OF YARI FİNAL GRUBU HAKKINDA DÜŞÜNCELERİNİZ?
ELİF MERVE ALİ: Çok iyi hazırlanarak gittiğimiz play-off yarı final grubunda normal sezonda oynadığımız şekilde oynayıp performans gösteremediğimizi düşünüyorum. 1 galibiyetle tamamladık grubu ama daha iyisi olabilirdi.

ÇANAKKALE HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
ELİF MERVE ALİ: Çanakkale’ye daha önceden de gelip maç yapma fırsatım olmuştu. Ama tabii ki uzun süre yaşamak farklı bir deneyim oldu benim için. Kordona gidip deniz havası aldığınızda bile yenilendiğinizi hissediyorsunuz. Yaşanılacak bir şehir çok sevdim.

TAKIM İÇERİSİNDEKİ ARKADAŞLIĞINIZ NASILDI?
ELİF MERVE ALİ: Sanırım daha önce arkadaşlığın bu kadar güzel ve saf duygularla olduğu bir takımda oynamadım. Yaş ortalamasından dolayı çok eğlenceli vakit geçirdiğimiz bir yıl yaşadık. Bu takımı bu şekilde oluşturan başta yönetim sonrada antrenörlerimizin emeği çok büyüktür. Sıkıntı yaşamadan güzel bir şekilde tamamladık.

SEZON BOYUNCA UNUTAMADIĞINIZ KARŞILAŞMA VAR MI?
ELİF MERVE ALİ: Unutmadığım karşılaşmalardan biri kendi evimizde Kale 1957 ile oynadığımız maç ve Edremit deplasmanında oynadığımız ve kaybettiğimiz karşılaşmaydı.

VOLEYBOLDA KARİYER PLANLAMANIZ VE HAYALİNİZ NEDİR?
ELİF MERVE ALİ: Voleybola başladığımda en büyük hayalim duvarlara poster asacak kadar istediğim Eczacıbaşı spor kulübüne transfer olmaktı ve 13 yaşımda oraya adım atarak bunu başardım. Daha iyi yerlerde oynamak ve yaptığım işten keyif almak için çok çalışmaya devam edeceğim.

Related posts

Berrak Deniz Kakaşçı PTT Spor’da

AXA Sigorta Efeler Ligi’ne yükselen takımlar belli oldu

5 sette Altelkma

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...