Egonu’nun menajeri: Sadece bir mola vermek istiyor

Misli.com Sultanlar Ligi ekiplerinden Vakıfbank’ın sezon başında transfer ettiği yıldız voleybolcu Paola Egonu’nun İtalya Milli Takımı hakkında verdiği karar gündem oldu. Yıldız voleybolcunun ayrılık sinyali verdiği konuşma basına sızınca Egonu’nun menajeri açıklamalarda bulundu.

İtalyan spor basınında çıkan haberlerde, İtalya’nın 2022 Dünya Kadınlar Voleybol Şampiyonası’nda İtalya’nın ABD’yi 3-0 yenerek, şampiyonada üçüncü olduğu maçın ardından yıldız oyuncunun açıklamaları ülkede gündem oldu.

“Bana neden İtalyan olduğumu dahi sordular”

Egonu’nun özellikle İtalya’nın yarı finalde Brezilya’ya 3-1 yenildiği maçın ardından aldığı eleştirileri işaret ederek, ABD maçı sonunda menajerine, “Yeter artık. Bana neden İtalyan olduğumu dahi sordular. Artık yoruldum. Milli takıma devam edecek miyim bilmiyorum.” ifadeleriyle dert yandığı görüntüler basına yansıdı. Egonu’nun bu sözleri, “milli takımı tamamen bırakacağı” şeklinde yorumlanması sebebiyle ülkede şok etkisi yarattı.

“Hedefe konup, saldırıya uğramak canımı yakıyor”

Paola Egonu, daha sonra bu açıklamasının sorulması üzerine İtalyan Skysport kanalına yaptığı açıklamada da “Her seferinde hedefe konup, saldırıya uğramak canımı yakıyor çünkü ben yüreğimi koydum ve asla saygıda kusur etmedim. Milli takım için önemli bir referans noktası mıyım? Umarım öyledir ancak biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Serbest bir yaz geçirmek istiyorum. Benim neden İtalyan olduğumu soran insanları okumak beni güldürüyor ve neden böyle insanları temsil ettiğimi kendime soruyorum.” ifadeleriyle tepki gösterdi.

Egonu’nun menajeri açıklama yaptı

Egonu’nun menajeri Marco Reguzzoni de yıldız oyuncunun, maç sonunda yaşadığı hayal kırıklığının etkisiyle böyle bir çıkış yaptığını, kendisine yönelik eleştirilerden ötürü yorgun olduğunu ve “sadece bir mola” vermek istediğini belirterek, Egonu’nun sözlerine açıklık getirdi.

“Bana başının dertte olduğunu ve iyi olmadığını söyledi”

Marco Reguzzon, RAI’ye verdiği röpörtajda “Paola iyi bir maç oynayamadı ve final maçını kaybettiği için bir saldırıya uğradı. Bana başının dertte olduğunu ve iyi olmadığını söyledi.” ifadelerini kullandı.

“Orada olan biten sadece bir patlamaydı”

Egonu’nun basına sızan ayrılık sinyalinin de sinir patlamasının bir parçası olduğunu söyleyen Reguzzoni, “Patlamanın bir parçası, bu formayı giymenin kendisi için bir onur olduğunu ve kimseye kızmadığını sadece çok üzgün olduğunu çünkü iyi oynamadığı zaman sürekli suçlandığını yineledi. O bir insan ve bu ona zarar veriyor. Orada olan biten sadece bir patlamaydı.” dedi.

Related posts

Bülent Karslıoğlu, Tirana ile anlaştı

Chemik Police sezonu bitiremeyebilirler

En skorer Yeliz Başa

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...