Eda Erdem Dündar: Takım olarak gösterdiğimiz performans inanılmazdı

2018 FIVB Voleybol Milletler Ligi 6’lı Finalleri’nde B Grubu’ndaki ikinci ve son maçında bugün (28 Haziran 2018, Perşembe), karşılaştığı rakibi Sırbistan’ı 20-25, 25-21, 25-18, 18-25 ve 16-14‘lük setlerle 3-2 mağlup eden A Bayan Voleybol Milli Takımımızda takım kaptanı Eda Erdem Dündar karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında galibiyeti değerlendirdi.

A Bayan Voleybol Mili Takım kaptanı Eda Erdem Dündar karşılaşmanın ardından yaptığı değerlendirmede; “Kazanmaktan dolayı çok mutluyuz. İlk sette oyunu elimizde tutamadık. İkinci sette, takım olarak ritmimizi bulduk ve seti kazanmayı başardık. Dördüncü sette ise; oyunumuzda kendi yaptığımız hatalarımızdan dolayı düşüş yaşadık ama tie-break setinde takım olarak gösterdiğimiz şey inanılmazdı. Tüm takımla gurur duyuyorum. Şansımızın yarın oynayacak A.B.D.-Sırbistan maçına bağlı olduğunu biliyoruz ancak yine de bu turnuvaya devam edemezsek, genç oyunculardan kurulan takımımızın performansından dolayı memnunum.” dedi.

Related posts

Filenin Efeleri’ni yeni başantrenörü Cedric Enard

VNL kombine biletleri 10 dakikada tükendi

Milletler Ligi’nde radikal değişiklikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...