Eda Erdem Dündar: Montreux’da bronz kazandığımız için mutluyuz

Japonya’da düzenlenecek 2018 FIVB Dünya Şampiyonası’na hazırlanan A Milli Kadın Voleybol Takımı, Montrö Masters Turnuvası’nın üçüncülük maçında son dünya üçüncüsü Brezilya’yı 3-2 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu. Orkid’in resmi sponsoru olduğu milli takımın deneyimli oyuncusu ve takım kaptanı Eda Erdem Dündar, oynadıkları zorlu turnuvayı değerlendirdi.

P&G’nin lider kadın bakım markası Orkid’in resmi sponsorluğuyla 2018 FIVB Dünya Şampiyonası’na hazırlanan Milli Takım, A Milli Kadın Voleybol Takımı, Çin’in Nanjing kentinde düzenlenen FIVB Voleybol Milletler Ligi Finalleri’nde gümüş madalya kazandığı tarihi başarısının ardından, İsviçre’nin Montrö kentinde düzenlenen Montrö Masters Turnuvası’nda güçlü rakibi Brezilya’yı 3-2 yenerek bronz madalyanın sahibi oldu.

2018 FIVB Dünya Şampiyonası’na hazırlanan Milli Takım, 2019 yılında Türkiye’nin ev sahipliği yapacağı Avrupa Şampiyonası öncesi çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

Orkid’in resmi sponsoru olduğu milli takımın deneyimli oyuncusu ve takım kaptanı Eda Erdem Dündar, son maçı Brezilya ile oynadıkları zorlu turnuvayı değerlendirerek, “Japonya’da düzenlenecek FIVB Dünya Voleybol Şampiyonası öncesindeki son ciddi sınavımızı Montreux Volley Masters turnuvasında verdik. Turnuvayı bronz madalya ile tamamladığımız için çok mutlu ve gururluyuz. Burada dünyanın önde gelen takımlarıyla mücadele ettik. Dünya Şampiyonası’nda da karşılaşacağımız takımlar ile karşılaşma fırsatı yakaladık, o yüzden bizim için önemli bir turnuvaydı.” dedi.

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Saliha Şahin gelecek sezon Beşiktaş’ta!

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...