Damla Çakıroğlu: “Fenerbahçe herkesin kenetlenebildiği çok nitelikli bir kulüp”

2016-2017 Voleybol Sezonunu Kupa Voley ve Vestel Venus Sultanlar Ligi Şampiyonu Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımımı’nda yeni transferlerinden Damla Çakıroğlu, Fenerbahçe Dergisi’nin Ekim 2017 sayısına konuk oldu.

Röportajdan derlenen dipnotlar ve spotlar şöyle:

– A milli takımın vazgeçilmez ismi olmayı çok isterim. Bunun için oyuncular olarak hepimiz çok çalışıyoruz. Fenerbahçe’de hem ligde hem de Şampiyonlar Ligi’nde görev alacağım. Bu dönemi çok iyi geçirmek ve birbirinden değerli katkılar vermek istiyorum. Şu andaki en öncelikli hedeflerim bunlar. Tabii ki bir Avrupa Kupası kaldırmadan da oyunculuk kariyerimi noktalamak istemem.

– Fenerbahçe, camia olarak çok farklı. Bir aile yapısı var. O sıcaklığı içine girdiğiniz zaman çok daha iyi hissediyorsunuz. Herkesin her durumda bir arada olabildiği ve her durumda kenetlenebildiği çok nitelikli bir kulüp. İçine girdiğim zaman da beni hiç şaşırtmadı. Taraftar kitlesi olarak da bence dünyanın en iyisi. Rakip olduğum dönemlerden çok iyi biliyorum.

– Tesislerimiz harika. Gördüğüm en iyilerden bir tanesi. İhtiyacımız olan her şey tam ve eksiksiz. Salonumuzdan malzemelerimize her şeyimiz tam. Tek yapmamız gereken çalışmalarımıza ve maçlarımıza odaklanmak.

– Damla’nın en büyük destekçileri anne ve babası. Aslen Ankaralı olan aile her fırsatı görüşmek için değerlendiriyor. Damla, profesyonel basketbolcü olan babası Melih Çakıroğlu sayesinde “Salonda büyüdüm” diyor.

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...