Damla Çakıroğlu: Camiaya katıldığım için gururlu ve mutluyum

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın yeni transferlerinden Damla Çakıroğlu, böylesine büyük bir camiaya katıldığı için gururlu ve mutlu olduğu söyledi.

Yeni transfer Damla Çakıroğlu, bugün Fenerbahçe Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’ne geldi, şube yetkilileriyle tanıştı ve tesisleri gezdi. Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesine de açıklamalar yapan Damla Çakıroğlu, “Böylesine büyük bir camiaya katıldığım için gururlu ve mutluyum. Umarım güzel bir sezon geçirir ve katıldığımız tüm kupaları kazanırız. İlk hedefimiz sakatlık olmadan, sağlıklı güzel bir sezon geçirmek” dedi.

Takımda çok fazla tanıdığı ve daha önce birlikte oynadığı oyuncular olduğunu söyleyen Damla, taraftarlarla ilgili olarak ise “Büyük bir camianın içine katıldım. Çok büyük ve iyi bir taraftar kitlesi var. Rakip takımlarda oynarken, Fenerbahçe taraftarının baskısını üzerimizde hissediyorduk. Tribünleri ful dolduruyorlar. Şimdi onlar için oynamak çok heyecan ve gurur verici. Onların desteklerini hissetmek bize yardımcı olacak diye düşünüyorum” diye konuştu.

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...