CVL Kurumlararası Voleybol Ligi’nde Türkiye şampiyonu belli oluyor

İstanbul ve Ankara’da bu yıl ilki düzenlenen CVL Kurumlararası Voleybol Ligi’nde 30 Eylül-1 Ekim 2017 tarihleri arasında Alanya’da Türkiye Şampiyonası düzenlenecek.

İlk yılında 15 şirket ve kurum takımının yeraldığı CVL Kurumlararası Voleybol Ligi’nde, yıl içinde yapılan karşılaşmalar sonunda  İstanbul’da Borusan ve Ekol Lojistik, Ankara’da ise TAİ/TUSAŞ ve Türk Telekom ilk iki sırayı alan takımlar olmuşlardı.

Bu 4 takımın katılımı ile 30 Eylül-1 Ekim 2017 tarihlerinde, Alanya’da gerçekleştirilecek organizasyona 75. Yıl Spor Salonu’nu ev sahipliği yapacak ve oynanacak maçlar sonrasında CVL’de ilk Türkiye Şampiyonu belirlenecek.

Dörtlü final şeklinde oynanacak maçlarda ilk gün yarı finaller, ikinci gün ise üçüncülük ve final maçları oynanacak. 30 Eylül Cumartesi günü oynanacak yarı final mücadelesinin ilkinde saat 13:00’de Ankara şampiyonu TAI ile İstanbul ikincisi Ekol Lojistik, saat 15:00’de ise İstanbul şampiyonu Borusan ile Ankara ikincisi Türk Telekom karşılaşacak.

İlk günün kaybeden takımları 1 Ekim Pazar günü saat 13:00’de üçüncülük mücadelesi için, ilk günün kazanan takımları ise saat 15:00’de şampiyon olabilmek için mücadele edecekler.

Türkiye Şampiyonası Maç Programı

30 Eylül Cumartesi
13:00 TAI-Ekol Lojistik
15:00 Borusan-Türk Telekom
1 Ekim Pazar
13:00 Üçüncülük
15:00 Final

Related posts

Eczacıbaşı’nda Aybüke ameliyat oldu

Bojana Drca’nın acı günü

Aras Kargo’da 3 imza

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...