Chemik Police sezonu bitiremeyebilirler

Polonyalı voleybol takımı Grupa Azoty Chemik Police ciddi bir ekonomik krizle karşı karşıya. Ekibin ana sponsoru Grupa Azoty’nin yaşadığı finansal problemler Chemik Police’in bütçesini önemli ölçüde etkiliyor.

Saliha Şahin’in takımında finansal kriz
Sultanlar Ligi’nde Eczacıbaşı Dynavit forması giyen Saliha Şahin bu sezon başında Chemik Police’e transfer olmuştu. Şahin’in Polonyalı ekibi ise geçtiğimiz günlerde ekonomik kriz yaşandığı iddiaları ile gündeme geldi.

Chemik Police’te kulüp başkanı iddiaları doğruladı
Ekonomik kriz iddiaları ile gündeme gelen Grupa Azoty Chemik Police’in kulüp başkanı Paweł Frankowski açıklama yaptı. Frankowski açıklamalarında takım hakkındaki söylentileri şu ifadelerle doğruladı: “Ne yazık ki 2024-25 sezonunda lige katılamama hatta mevcut sezonu bitiremede sorun yaşama riskimiz var. Kulüp mali krizden kurtulmaya çalışıyor. Bu bizim için zor bir dönem. Geleceğe dair herhangi bir açıklama yapmak istemiyorum. Tek söyleyebileceğim şey, devam eden sezonu tamamlamak ve gelecek yılki liglere katılmak için çözümler aradığımızdır.”

Related posts

Bülent Karslıoğlu, Tirana ile anlaştı

En skorer Yeliz Başa

İtalya Kupası, Imoco Conegliano’nun

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...