CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Palandöken Etabı’nda 2.Gün Sona Erdi

Türkiye Voleybol Federasyonu, Erzurum Büyükşehir Belediyesi ve Ejder AŞ’de iş birliğiyle düzenlenen 2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun ikinci ayağı Palandöken’de ikinci gün sona erdi.

Organizasyonun ikinci gününde kadınlarda grup etabındaki son karşılaşmalar oynanırken; Türkiye, dört galibiyet ile günü tamamladı. Oynanan karşılaşmaların ardından Türkiye 1 takımı, Türkiye 2 takımı, Türkiye 4 takımı ve Romanya takımı yarı finale yükselen ekipler oldular.

Yarı finalde yarın Türkiye 1, Türkiye 4 ile; Türkiye 2 takımımız da Romanya ile karşı karşıya gelecek.

Kadınlarda alınan sonuçlara ve maç programına ulaşmak için tıklayınız.

Erkeklerde ise üçüncü tur ve klasman maçları oynanırken; Türkiye beş galibiyet ile günü tamamladı. Oynanan karşılaşmaların ardından Türkiye 1 takımı, Fransa, İtalya ve Polonya takımı adlarını yarı finale yazdıran takımlar oldular.

Türkiye 1 takımı yarı finalde Fransa ile karşı karşıya gelecek.

Erkeklerde alınan sonuçlara ve maç programına ulaşmak için tıklayınız.

2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Palandöken Etabı, yarın (15 Mart) kadınlarda ve erkeklerde oynanacak yarı final, üçüncülük ve final karşılaşmalarıyla sona erecek.

Related posts

Millilerimizden Avrupa Turu Palandöken Etabı’nda 3 Madalya !

2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun Heyecanı Palandöken’de Başladı

2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun Heyecanı Palandöken’de Başlıyor

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...