Çanakkale Bld., kupayla Belediye Başkanını ziyaret etti

Çanakkale Belediyespor, kupayla Belediye Başkanı Gökhan’a gitti

Voleybolda 7-9 Ekim’de ev sahipliği yaptığı Kadınlar Balkan Kupası’nı kazanan Çanakkale Belediyespor’un voleybolcuları kupa sevincini Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile paylaştı.

Meclis Salonu’nda gerçekleşen ziyarete yönetim kurulu üyeleri, Antrenör Üzeyir Özdurak ve teknik ekip, şampiyonluk kupası ile katıldı. Kulüp Başkanı İsmet Güneşhan, “Uluslararası bir organizasyonda hem ülkemizi hem de kentimizi başarı ile temsil etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Başkanımız Ülgür Gökhan’ın destekleri olmasaydı bu günlere gelemezdik” dedi.

Belediye Başkanı Gökhan ise kupayı, Çanakkale halkı adına kabul ettiğini dile getirerek, takıma yeni sezon öncesi başarı diledi. Daha sonra Başkan Gökhan ve voleybolcular pasta kesti.

Related posts

CEV Başkanı Roko Sikiric, Türk voleybolundan övgüyle bahsetti

Manşet Dergisi 20 yaşında

sahibinden.com, Türkiye Voleybol Milli Takımlar Ana Sponsoru oldu