Çağla Akın:Mutlu ve Gururluyum!

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı’nın yeni transferlerinden Çağla Akın, ilk açıklamalarını Fenerbahçe’nin resmi sitesind yaptı. Fenerbahçe camiasına katılmaktan dolayı çok mutlu ve gururlu olduğunu söyleyen 22 yaşındaki pasör, taraftarlar içinse; “Büyük Fenerbahçe taraftarının desteğiyle oynayacak olmak çok heyecan verici” dedi.

Çubuklu formayı giyen milli oyuncu, “Fenerbahçe camiasına katıldığım için çok mutlu ve aynı zamanda gururluyum. Umarım güzel bir sezon geçiririz. Yarıştığımız kulvarlardaki bütün kupalara talibiz. Sakatlıksız, sağlıklı güzel bir sezon olsun” ifadelerini kullandı.

Takım içinde birçok ismi tanıdığını ve bazıları ile de beraber oynama fırsatı bulduğunu belirten Çağla, “Kaptan Eda Erdem Dündar ile milli takımda oynama fırsatı yakalamıştım. Bana çok yardımcı olacağını düşünüyorum. Melis ile okul takımından tanışıyoruz. Aynı üniversitedeyiz. Dicle ile de hem altyapıda hem okul takımında birlikte oynamıştık” diye konuştu.

Taraftarlar içinde ayrı bir parantez açan 22 yaşındaki isim, “Fenerbahçe’ye karşı oynadığım dönemlerde yarattıkları baskıyı biliyorum. Büyük Fenerbahçe taraftarının desteğiyle oynayacak olmak çok heyecan verici. Taraftarların desteğiyle oynayacak olmak, oyun içinde bize yardımcı olacaktır” dedi.

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...