Bursa seriyi 5’e çıkardı

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi’nin 17. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda Beşiktaş’ı 3-0 yendi.

Birinci sete Beşiktaş iyi başladı. Rykhliuk’un etkili ataklarıyla sayılar bulan siyah-beyazlı takım, teknik molaya 12-4 önde girdi. Ardından Dimitrova ile etkili olan konuk takım, ilk seti 25-23 kazandı.

İkinci sete de hızlı başlayan siyah-beyazlılar, teknik molaya 12-8 üstün girdi. Oyunda dengeyi sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor, Belien ve Fatma Yıldırım’ın sayılarıyla ikinci seti 25-22 galip bitirdi.

Üçüncü sette de üstünlüğünü sürdüren Bursa ekibi, Dimitrova ve Fatma’nın sayılarıyla seti 25-19 kazanarak karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı.

BEŞİKTAŞ-BURSA B.ŞEHİR BLD.: 0-3
SETLER: 23-25, 22-25, 19-25
SÜRE: 81 dakika (29, 27, 25)
BEŞİKTAŞ: Şeyma Ercan, Ceylan Arısan, Rykhliuk, Biryukova, Tokarska, Seda Uslu (Pınar Eren, Simay Gazi, Dilara Bilge, Hümay Topaloğlu, Marharyta)
BURSA B.ŞEHİR BLD.: Ergül Eroğlu, Dimitrova, Leys, Belien, Nilay Karaağaç, Fatma Yıldırım (Aylin Sarıoğlu, Bytsenko, Cansu Aydınoğulları, İkbal Albayrak)
HAKEMLER: Cihat Fırıncıoğlu, Mehmet Gül

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...