Bursa derbisi Büyükşehir’in

Vestel Venus Sultanlar Ligi 17. haftasında Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada bir başka Bursa temsilcisi Nilüfer Belediyespor’u 3-1 mağlup etti.

Uzun süre servisin her sayının ardından el değiştirdiği maçın ilk setinde Bursa Büyükşehir Belediye Spor Kulübü 8-7 önde girdiği ilk teknik molanın ardından farkı 3 sayıya kadar çıkarmayı başararak ikinci teknik molaya da 16-13 önde girdi. Teknik molanın ardından yeşil-beyazlıların savunma hatalarını iyi değerlendiren Nilüfer Belediyesi durumu 20-20’ye getirse de, Büyükşehir’in orta oyuncusu İvana Prokopic file üstünde başarılı bloklarıyla Nilüfer Belediyesi’ne sayı şansı tanımadı ve ilk seti Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü 25-21 önde tamamladı. (1-0)

Maçın İkinci setinde rakibi karşısında etkili olamayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü bu seti 25-15 kaybetsede, zorlu geçen üçüncü ve dördüncü sette rakibini 25-22 ve 25- setlerle geçerek maçı da 3-1 kazanmayı bildi.
Bu sonucun ardından 3 puanı hanesine yazdıran yeşil-beyazlılar, galibiyet coşkusunu taraftarıyla paylaştı.

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...