Bursa BŞ, Doğa Koleji’nde

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Kadın Voleybol Takımı baş antrenörü Jan de Brandt, sporcular Joyce, Dora Horwath, Ceren Cihan, Doğa Koleji’nde öğrencilerle söyleşide buluştu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, “Spor anlamında okullarla gerçekleştirdiğimiz en önemli işbirliklerinden bir tanesini Doğa Koleji ile gerçekleştiriyoruz. Avrupa şampiyonu takım burada. Bizler futbol harici tüm branşlara kendi bünyemizde destek veriyoruz. Sizlerin hedefi zamanınızı en iyi şekilde kullanmak olmalı. Çalışkan ve başarılı insanlara ihtiyacımız var” dedi.

Daha sonra Baş antrenör Jan de Brandt, Joyce, Dora ve Ceren söyleşide öğrencilerin sorularını yanıtladı. Alt yapı sporcularına tavsiyeleriniz nelerdir ? sorusuna Belçikalı antrenör, “Sadece şunu söyleyebilirim tutku ve duyguları ön planda tutmalı. Çok çalışmalı ve antrenörlerinin sözünden çıkmamalı” yanıtını verdi.

Ailenizde örnek aldığınız sporcu var mı sorusuna ise, Ceren Cihan, “Ailemde sporcu yoktu ama beni bu konuda çok desteklediler”, Brezilyalı Joyce, “Ailemde sadece ben spor yapıyorum”, Macar Dora ise, ” Ben annemi örnek aldım. O iki kez olimpiyat oyunlarında yarıştı. Bende onun izinden gitmek istiyorum” dedi.

Türkiye’de çalışmak zor mu ?sorusunu ise Brandt, “Kesinlikle zor değil. Çünkü burada dünyanın en iyi oyuncularıyla çalışıyorsunuz. Onların teknik kapasitesi yüksek ve harika taraftarlar var. Bu da işi keyifli hale getiriyor”, Dora, “Çok mutluyum burada çalışıyor olmaktan. Kendimizi çok özel hissediyoruz”, Joyce ise, Ailemden cok uzaktayım. Türkiye’de çalışmaktan oldukça keyifliyim. Burada uzun yıllar çalışılabilir” diye yanıtladı.

Recep Altepe yöneltilen, Büyükşehir neden voleybola yatırım yapmak istedi sorusuna ise, “Futboldan sonra en voleybol sevilen branşlardan bir tanesi. 21 branşımız var ve hepsinde aktifiz. 60 binden fazla lisanslı sporcumuz var. Başka branşlarda talep oldukça bizde talep edilen branşları açarız” diye yanıtladı.

Daha sonra Başkan Recep Altepe ve sporculara verilen hediyelerle söyleşi sona erdi.

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...