Bedirhan Bülbül: Yeni bir takımız, zamana ihtiyaç var

CEV Erkekler Avrupa Şampiyonası’nda A Milli Takım, son olimpiyat finalisti Rusya’yı devirmeyi başarırken son Avrupa şampiyonu Sırbistan’a da ecel terleri döktürdü. Son 16 turunda Sırbistan karşısında 2-1 öne geçen milliler karşılaşmayı 3-2 kaybederek turnuvaya veda etti.

“Çok daha iyi işler yapacağız”

Milli takım oyuncularından Bedirhan Bülbül, turnuvayı Ajansspor’a değerlendirdi. “Elimizden gelenin en iyisini yaptık”  diyen Bülbül, 5 aydır yoğun bir tempoda çalıştıklarını söyledi.

Bülbül şöyle konuştu:

“Yaklaşık 4-5 aydan beri emek verdiğimiz milli takımı son turnuva Avrupa Şampiyonası ile noktaladık. Elimizden gelenin en iyisini yaptık ve her maç çok iyi mücadele ettik. Zaman zaman çok iyi işler yaptık ama bunun sürdürülebilirliği çok önemli. Yeni bir oluşumuz genç bir takımız ve en iyisi için zamana ihtiyacımız var. Önümüzdeki milli takım döneminde çok daha iyi işler yapacağımızı biliyoruz.”

Related posts

Filenin Efeleri’ni yeni başantrenörü Cedric Enard

VNL kombine biletleri 10 dakikada tükendi

Milletler Ligi’nde radikal değişiklikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...