Başkan ve yöneticilerden Sarı Melekler’e yemek

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile yöneticiler, bayan voleybol takımının teknik heyet ve oyuncularıyla yemekte bir araya geldi.

Başkan ve yöneticiler tarafından Eczacıbaşı maçı öncesinde organize edilen akşam yemeğine Dalyan Kulüp ev sahipliği yaptı.

Yemeğe; Başkan Aziz Yıldırım, Asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu, Ömer Temelli, Önder Fırat, Tahir Sarıoğlu, Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Genel Koordinatör Tamer Yelkovan, Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya ile Bayan Voleybol Takımı’nın teknik ve idari kadrosuyla birlikte voleybolcular katıldı.

ŞEKİP MOSTUROĞLU: SPONSORLUKLAR BAŞARININ SONUCU

Başkan ve Yönetim Kurulu adına yemekte kısa bir konuşma yapan Asbaşkanlardan Şekip Mosturoğlu, hedeflerinin her branşta şampiyonluklar olduğuna vurgu yaptı. Takıma güvendiklerini dile getiren Mosturoğlu, “Kulüp olarak hedefimiz her branşta şampiyonluklar. Başkanımızın ayrıca önem verdiği şubelerden biri bayan voleybol. Hedeflerimiz çok büyük. Yeni sponsorluklar aldık. Barilla ile anlaştık. Bu tamamen bayan voleybol şubesinin başarısının sonucu. Bu takımın şampiyon olacağına inanıyoruz. Beklentimiz; kupalar. Lig, Kupa ve Avrupa Kupası’nı alacağınızı umuyoruz. Umuyorum başarılı dolu bir sezon olur, sakatlık olmaz. Sezon sonunda burada inşallah şampiyonluklarımızı kutlarız” dedi.

EDA ERDEM DÜNDAR: YOĞUN VE YORUCU BİR ŞEKİLDE ÇALIŞIYORUZ

Takım adına konuşan Eda Erdem Dündar da, Eczacıbaşı maçı öncesi bu organizasyonun kendileri için moral olduğunu ifade etti. “Her gün daha iyi olmak için çalışıyoruz” diyen Kaptan, “Başkanım sizlere ve yöneticilerimize bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyoruz. Eczacıbaşı VitrA maçı öncesi bu organizasyon bizler için moral oldu. Yoğun ve yorucu bir şekilde çalışıyoruz. Kulübümüzün hedeflerinin her zaman kupalar kazanmak olduğunu biliyoruz. Bunun bilincindeyiz ve hepimizin isteği bu. Umuyorum ki sezon sonu güzel sonuçlarla bir arada olacağız. Barilla’nın da sponsor olması, bizlere mutluluk verdi ve bizi motive etti. Bizde hem Kulübümüzü, hem Barilla’yı, hem camiamızı hem de taraftarlarımızı mutlu etmek istiyoruz. Bunun için de çalışacağız” diye konuştu.

Sıcak ve samimi bir ortamda yenen yemek, çekilen toplu fotoğrafla sona erdi.

Fenerbahçe Bayan Voleybol Takımı, Eczacıbaşı VitrA ile ligin 3. haftasında 9 Kasım Çarşamba günü Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Spor Salonu’nda karşılaşacak.

Related posts

Manşet Dergisi 19 yaşında

SMS Grup İnşaat, Erkek Milli Takımlar sponsoru oldu

Eczacıbaşı Dynavit, Ferhat Akbaş’la yoluna devam ediyor

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...