Bartman: Adis, Aslan gibi!

Galatasaray HDI Sigorta’nın Polonyalı yıldızı Zbigniew Bartman ülkesinde WP Sportowefakty’nin sorularını yanıtladı:

“Fiziksel olarak iyi konumdayım,bu beni çok mutlu ediyor. Bunun yaşımla ya da yeni bir takımda olmamla ilgisi var mı bilmiyorum. 30 yaşına girmek üzere olduğumun farkındayım ama şimdiye kadar hiç bu kadar iyi hissetmemiştim.”

İstanbul’daki terör olayları hakkında ise Bartman şunları söyledi: “Bu durum beni tedirgin etmiyor ama geçmişte üzücü olaylar yaşandı ve bu insanların korku içinde yaşamasına sebep oluyor.”

Bartman takım arkadaşı genç Adis Lagumdzija hakkında da açıklamalarda bulundu: “Büyük bir yetenek, mükemmel bir hücumcu olmak için gereken her şeye sahip. 2 metre 8 cm boyunda ve 102 kilo, adeta aslan gibi. En önemli şey çalışmaya devam etmesi ve sahadaki tecrübesini oynayarak arttırması. Şu an için Ivan Miljkovic gibi bir yetenek diyemem çünkü o tüm zamanların en iyisi, fakat Adis ilerde Sokolov gibi isimlerle kıyaslanacak bir oyuncu olabilir, her şey ona bağlı.”

Related posts

Onat Kurt, THY’den ayrıldı

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...