Galatasaray, Aydın’dan 3 puanla dönüyor

Galatasaray HDI Sigorta Bayan Voleybol Takımı, Vestel Venus Sultanlar Ligi 17. haftasında Aydın Büyükşehir Belediye’nin konuğu oldu. Sarı-kırmızılılar, mücadeleden 3-1 galip ayrıldı.

Aydın Mimar Sinan Spor Salonu’nda oynanan mücadele Galatasaray HDI Sigorta sayısıyla başladı. İlk set teknik molasına 12-9 önde giren taraf ev sahibi ekip olurken, Aydın Büyükşehir Belediye seti de 25-18 önde tamamlayarak karşılaşmada 1-0 öne geçti.

Mücadelenin ikinci seti de Galatasaray’ın sayısıyla başladı. Teknik molaya 12-9 önde giren Aslan, üstünlüğünü set boyu sürdürerek seti 25-18 önde tamamladı ve karşılaşmada durumu 1-1’e getirdi.

Üçüncü set karşılıklı sayılarla başladı. Üçüncü set teknik molasına da 12-9 önde giren Cimdom, ev sahibi ekip karşısında farkı koruyarak seti 25-19 üstün tamamladı. Böylece sarı-kırmızılılar setlerde 2-1 öne geçti.

Karşılaşmanın dördüncü ve son setine de etkili başlayan Galatasaray HDI Sigorta, teknik molaya 12-7 önde girdi. Etkili oyununu set boyu sürdüren Aslan seti 25-18, maçı da 3-1 kazandı.

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...