Avrupa Kupaları’nda kuralar çekiliyor

35 ülkeden 184 takımın yer aldığı 2018 Avrupa Kupaları’nda; Şampiyonlar Ligi 2 ve 3. Tur, CEV Kupası, CEV Challenge Kupası kura çekimleri bugün (14 Haziran) Lüksemburg’da yapılacak.

Erkekler Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi Halkbank, Arkas Spor ve Fenerbahçe, bayanlarda ise Fenerbahçe, Galatasaray ve Vakıfbank temsil edecek. Türkiye saati ile 12:00’da gerçekleşecek olan 2 ve 3.tur kura çekiminde erkeklerde Fenerbahçe, bayanlarda ise Vakıfbank yer alacak.

CEV Kupası
Erkeklerde ülkemizi CEV Kupası’nda Ziraat Bankası ve Maliye Piyango temsil ederken, bayanlarda ise Eczaccıbaşı VitrA yer alıyor. Kura çekimi saat 15:00’da başlayacak.

CEV Challenge Kupası
Ülkemizi CEV Challenge Kupası’nda sadece Bursa Büyükşehir Belediyespor bayan takımı temsil edecek. Kura çekimi ise saat 15:00’daki CEV Cup’ın ardından gerçekleşecek.

Balkan Kupası
Balkan Kupası’na İnegöl Belediyespor erkek voleybol takımı ile Çanakkale Belediyespor bayan voleybol takımı katılacak. Eylül ayında gerçekleşecek olan kupada temsilcilerimiz şampiyon olurlarsa, Challenge Kupasında yollarına devam edecekler.

Related posts

Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, Antalya’da

Ziraat Bankkart yarı finalde elendi

Eczacıbaşı da veda etti

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...