Ataman Güneyligil: Alternatifli bir kadroya sahibiz

Galatasaray Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Ataman Güneyligil, yeni sezon öncesi Galatasaray TV’den Merve Ergü’nün sorularını yanıltladı.

Yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirten başantrenör Ataman Güneyligil, bu sene yapılan transferlerle alternatifli bir kadroya sahip olduklarının da altını çizdi.

Başantrenör Ataman Güneyligil’in açıklamaları şöyle:

“Yeni sezon çalışmalarına geçen hafta Pazartesi günü başladık. Her gün çift antrenman yapıyoruz. Şu anda fitness ve top çalışması yaparak yeni sezona hazırlanıyoruz. Sezon başı çalışmaları oyuncular için zor geçiyor. İki hafta daha bu şekilde devam edeceğiz. Daha sonra teknik çalışmalara başlayacağız.

Yabancı oyuncularımızdan biri gitti. Yönetimimiz sağ olsun aynı mevkiiye 2 yabancı oyuncu transfer etti. Seda gibi çok önemli bir oyuncu transfer ettik. Diğer yabancı oyuncularımızı da kadromuzda tuttuk. Geçen sene kadromuzda çok fazla alternatifimiz yoktu. Sakat oyuncularımızı oynatmak zorunda kalmıştık. Bu sezon daha alternatifli kadroya sahibiz.”

Related posts

VakıfBank’ın 23. galibiyeti Kuzeyboru’dan

Sarıyer Bld. ligde kaldı

THY normal sezonu galibiyetle tamamladı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...