Aslıhan Kılıç: Avrupa kupalarına katılmayı hedefliyoruz

Halkbank Bayan Voleybol Takımı’nın milli pasörü Aslıhan Kılıç, genç kadroları ile hedeflerinin Avrupa yolunda ilerlemek olduğunu söyledi. Vestel Venüs Sultanlar Liginde ilk düdüğün çalmasını dört gözle beklediklerini ifade eden ifade eden genç yıldız, sezon başı hazırlıkları ile ilgili şunları söyledi:

“Bu sezonu biraz erken açtık. Oldukça yorucu olsa da iyi bir hazırlık periyodu geçirdik. Bu sezonun geçtiğimiz yıldan daha zor geçeceğini biliyoruz. Zorlu lig mücadelesinde geride kalmamak adına çok çalıştık. Sabırsızlıkla Beylikdüzü ile yapacağımız puan mücadelesini bekliyoruz. Umarım camiamıza yakışır bir sezon yaşarız.”

‘AVANTAJIMIZ GENÇLİĞİMİZ’

Halkbank altyapısı ağırlıklı bir kadro olduklarının altını çizen Aslıhan Kılıç, genç ve dinamik bir kadro yapısına sahip olduklarını söyledi. Bu kadronun amacının her zamanki gibi Avrupa yolunda ilerlemek olduğunu açıklayan Aslıhan Kılıç, “Ülkemizi, camiamızı yurtdışında başarı ile temsil etmek en önemli hedeflerimiz arasında. Bu hedefe yönelik olarak önümüzdeki ilk engel Beylikdüzü. Onlara saygı duyuyoruz ama Ankara’da üç puan alarak lige de iyi başlangıç yapmak arzusundayız” dedi.

Kılıç, avantajlarının kemik kadro yapısı ve birbirini tamamlayan takım kimyası olduğunu ifade etti ve “Umarım bu avantajı sonuna kadar kullanırız. Birkaç yıldır altyapıdan birlikte yetiştiğimiz arkadaşlarımızla bir arada oynuyoruz. Birbirini iyi tanıyan, başarıyı isteyen, genç bir takım olarak Avrupa kupalarına katılma yolunda emin adımlarla yürüyoruz” diye konuştu.

‘MİLLİ TAKIMI İSTİYORUM’

Yeni sezondaki bireysel hedeflerini de açıklayan genç yıldız, ilk olarak geçen seneki lig sıralamasına aldığı yeri daha yukarı çıkarmak istediğini dile getirerek sözlerini şöyle bitirdi:

“Servis, manşet, pas gibi tüm disiplinlerde adımı daha yukarılara yazdırmak istiyorum. Takımı mümkün olduğunca üst sıralara taşımak için elimden geleni yapacağım. Ayrıca bu sene Milletler Ligi ve Avrupa Şampiyonasında mücadele edecek Milli Takım kadrosunda yer almak istiyorum.”

Related posts

Yasemin Özel: Hedeflere hepimiz ulaşmak istiyoruz

Bioderma’dan Filenin Sultanları için yeni reklam filmi yayında

Yasemin Güveli: Böyle bir camiaya transfer olduğum için çok heyecanlıyım

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...