Arkas’ta milli gurur

Efeler Ligi ekiplerinden Arkasspor’da forma giyen 3 voleybolcunun A Milli Takım formasıyla başarıdan başarıya koşması İzmir temsilcisini gururlandırıyor. Mavi-beyazlılarda görev alan pasör çaprazı Adis Lagumdzija, smaçör Yiğit Gülmezoğlu ve geçen sezon Maliye Piyango’da kiralık oynayan Çağatay Durmaz, Ay-Yıldızlı formayı başarıyla taşıyor. Türkiye, CEV Avrupa Altın Ligi’nde oynadığı 6 maçı da kazanarak grubunu namağlup lider tamamladı ve adını Final-Four’a yazdırdı. A Milli Takım bu periyotta Letonya, Slovakya ve Belçika’yı 2’şer kez dize getirdi.

Türkiye, 21-22 Haziran’da Estonya’nın başkenti Tallinn’de Estonya, Hollanda ve Belarus’un katılımıyla yapılacak Final-Four maçlarında mücadele edecek. Geçen sezon Arkasspor forması giyen ve takımdan ayrıldığını açıklayan libero Burak Mert de Ay-Yıldızlı takımın başarısında önemli pay sahibi olurken, İzmir ekibinin smaçörü Mert Matic ise Efeler Ligi Play-Off final serisinde Halkbank karşısında sakatlanıp ameliyat olması nedeniyle A Milli Takım kadrosundan çıkarıldı.

Related posts

Filenin Efeleri’ni yeni başantrenörü Cedric Enard

VNL kombine biletleri 10 dakikada tükendi

Milletler Ligi’nde radikal değişiklikler

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...