Arkas’ın Glenn Hoag gururu

Arkas Spor Voleybol Şubesi Teknik Direktörü Glenn Hoag, Kanada Milli Takımı’nın başında 24 yıl sonra yeniden Olimpiyat Oyunları’na katılmaya hak kazandı. 24 yıl önce oyuncu olarak Kanada Milli Takımı’nın formasını giyen ve olimpiyat oynama başarısını gösteren Hoag, bu kez Teknik Direktör olarak Brezilya’nın Rio kentindeki olimpiyat oyunlarında yer alma onurunu yaşayacak. Arkas Spor İstatistik Antrenörü Murat Haktanır da Glenn Hoag gibi hem Kanada Milli Takımı’nda, hem de Arkas Spor’da görev yaparak olimpiyatlara giden bir diğer antrenör olacak.

Japonya’nın başkenti Tokyo’da yapılan grup elemelerinin son maçında Çin’i 3-2 yenerek grubu Polonya, İran ve Fransa’nın ardından 4. sırada tamamlayan Kanada Milli Takımı, 5-21 Ağustos tarihleri arasında Brezilya’da düzenlenecek olimpiyat oyunlarına katılma şansını yakaladı.
Arkas Spor’un başında 2 lig, 1 Türkiye Kupası şampiyonluğu yaşayan deneyimli Teknik Direktör Hoag’un, oyunculuktan sonra Teknik Direktör olarak da olimpiyatlara katılacak olması mavi-beyazlı kulüpte sevinç ve gururla karşılandı.

Related posts

Şampiyon Halkbank

Halkbank-Fenerbahçe maçını Ozan Sarıkaya’nın

Üçüncülük koltuğu Ziraat Bankkart’ın

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...