Arhavi Bld., Palandöken maçıyla 2. yarıya başlıyor

Erkekler 1. Ligi takımlarından Arhavi Belediyespor ikinci yarıya Palandöken maçıyla başlıyor.

İlk yarıda oynadığı 13 maçta 11 galibiyet 2 mağlubiyet alan Artvin ekibi 33.075 puanla 2. Sırada yer alıyor.

B Grubu’nda ikinci yarıya Palandöken Belediyespor maçıyla başlayacak olan sarı-siyahlılar Arhavi’deki çalışmalarını tamamlayarak maçın oynanacağı Erzurum’a gitti.

‘HEDEF 3 PUAN’

Maçla ilgili değerlendirmede bulunan Arhavi Belediyespor’un tecrübeli antrenörü Ahmet Kavaz, ikinci yarıya galibiyetle başlamak istediklerini söyledi.

Yoğun bir maç programları olduğunu kaydeden Kavaz, “Ligin ikinci yarısına Palandöken karşılaşmasıyla başlıyoruz. Rakibimiz 4 transfer yaptı ve kadrosunu güçlendirdi. Bizim hedefimiz Efeler Ligi’ne yükselmek o yüzden Palandöken deplasmanında puan kaybetmek istemiyoruz. İkinci yarı
yoğun bir maç programı var. Palandöken ile karşılaştıktan hemen 3 gün sonra Solhan ile karşılaşacağız. Bu yoğun dönemi de kayıpsız geçerek yeniden bir seri yakalamak istiyoruz” dedi.

Palandöken Arhavi Belediyespor karşılaşması yarın (7 Ocak 2018 Cumartesi) saat 14:00’da Recep Tayyip Erdoğan Spor Salonu’nda oynanacak.

Arhavi Belediyespor ilk maçta rakibini 3-0 mağlup etmişti.

Related posts

Berrak Deniz Kakaşçı PTT Spor’da

AXA Sigorta Efeler Ligi’ne yükselen takımlar belli oldu

5 sette Altelkma

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...