Antalyaspor altyapısıyla da parlıyor

Antalyaspor Voleybol Şubesi, çizdiği başarılı grafikle dikkati çekiyor. Bayan A voleybol takımı ve altyapı takımlarında elde ettiği başarılarla göz dolduran Antalyaspor Voleybol Şubesi, 6 kategoride yenilgisizliğini sürdürüyor.

Antalyaspor Voleybol Altyapı Sorumlusu Veysel Gürsoy, A takımda olduğu gibi altyapıda da oldukça sıkı bir antrenman programıyla çalıştıklarını belirtti. Gürsoy, İlimizdeki altyapı faaliyetlerindeki 5 kategoride katılım sağladığımız sezonumuz yoğun bir programla başladı. Genç kız, yıldız kız, küçük kız ve midi kız takımlarımız oynadıkları tüm karşılaşmalardan galibiyetle ayrıldı. Bu başarılı grafiğin devam edeceği inancındayız” dedi.

‘A TAKIM İÇİN MÜCADELE VERİYORLAR’

Antalyaspor voleybol şubesi olarak güçlü bir altyapıya sahip olduklarını söyleyen Veysel Gürsoy, A takım kadrosunda yer alan 8 sporcumuz genç takım kadrosunda, 6 sporcumuz da yıldız takım kadrosunda bulunuyor. Diğer takımlarımızdaki sporcularımız da gelecek sezonlarda ablalarının izinden giderek A Takım forması giymek için tüm enerjileriyle çalışmalarına devam ediyor” ifadelerini kullandı.

Related posts

Eczacıbaşı, Geleceğin Yıldızları’nı arıyor

Altyapılarda 3 kategoride şampiyon Ziraat Bankkart

Halkbank Altyapıları’ndan dört derece

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...