Ahmet Erdem Anadolu Lisesi oyuncuları kendilerine güveniyor

4M Altın Elektrik Ahmet Erdem Anadolu Lisesi’nin voleybolcuları, lige talihsiz başlangıcın ardından şeytanın bacağını kırdı. İnancını sahaya yansıtan Bursa temsilcisinde şimdi hedef; kenetlenerek takımı yeni zaferlere taşımak.

TVF 2’nci Lig’de 1’inci Grup’ta mücadele veren 4M Altın Elektrik Ahmet Erdem Anadolu Lisesi voleybol takımı, bu yıla talihsiz başlangıcının şanssızlığını önceki gün kırdı. Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda İzmit DSİ’yi ağırlayan Bursa temsilcisi, özellikle maçın belli bölümlerinde rakibini sahadan silen bir görüntü verirken, karşılaşmadan da 3-0’lık net bir galibiyetle ayrıldı. Bursa ekibi böylelikle, ilk 3 maçlık mağlubiyet serinin ardından bu sezon ligde galibiyetle tanıştı. Mücadeleyi değerlendiren takımın başantrenörü Mehmet Dönmez ise, “Bu maç bizim için çok önemliydi, almamız gerekiyordu. 3 haftadır süre gelen bir şanssızlığımız vardı, bugün buna bir son verdik” dedi.

‘DAHA İYİSİ İÇİN MÜCADELE VERECEĞİZ’

Geçtiğimiz sezondan bu yana değişikler olduğuna işaret eden tecrübeli çalıştırıcı, “Birçok oyuncuyla yollarımızı ayırdık. Liberomuzu yeni aldık. Takım elbette çok genç olduğu için çok hatalar yapıyoruz. Ancak moralimiz düzeldi. Bundan sonra önümüzdeki maçlarda daha iyi bir performansla Bursa’yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Geçen seneden daha zorlu bir gruptayız” diye konuştu. Play-Off için yatırım yaptıklarını dile getiren Dönmez, “Başkanımız ve sponsorumuz 4M Altın Elektrik’in büyük destekleri var, çok teşekkür ediyoruz, Bu desteklerle birlikte sahaya çıkıyoruz, oyuncularımızın hepsi pırıl pırıl. Hedefimizden şaşmadık, daha iyisini ortaya koymak için mücadele vereceğiz” ifadelerini kullandı.

HEDEF PLAY-OFF

Takım kaptanı Elif Aydın ise, bu yıl ekibe yeni katılırken yaptığı değerlendirmede “Bizim hazırlık sürecimiz çok iyi geçti, biz sezona yorgun başladık. O yüzden ilk 3 hafta istediğimizi sahaya yansıtamadık ancak bu hafta bu şanssızlığı kırdığımızı düşünüyorum. Takım her geçen gün daha iyiye gidiyor, çok genç tecrübesiz bir takım ama zamanla antrenman yaptıkça daha iyi oluyor, antrenörlerimiz ve yönetim çok destekleri var her şey bizim için iyi gidiyor. Play-Off oynamak hedefimiz” şeklinde konuştu.

‘TECRÜBE KAZANDIK’

4M Altın Elektrik Ahmet Erdem Anadolu Lisesi voleybol takımında geçen sezondan beridir ter döken orta oyuncu Merve Geyik ise, “Geçen seneye kıyasla takımımızın yaş ortalamasında önemli bir değişim oldu, tecrübeli oyuncular getirdiğimizi düşünüyorum. Geçen seneden tecrübe kazanarak birçok konuda ilerliyoruz” dedi. Genç oyuncu ayrıca takımın bu sezondan yana beklentileri içinse şunları söyledi: “Beklentim sporumuzla, ahlakımızla örnek bir takım olmak. Bunun yanında elbette Bursa’yı güzel temsil etmek ve Play-Off oynamak.”

Related posts

Berrak Deniz Kakaşçı PTT Spor’da

AXA Sigorta Efeler Ligi’ne yükselen takımlar belli oldu

5 sette Altelkma

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...