A Milliler Portekiz’e gitti

A Erkek Voleybol Milli Takımımız, 2017 CEV A Erkekler Avrupa Voleybol Şampiyonası 3’üncü Raunt rövanş karşılaşmasında Portekiz ile oynayacağı maç için bugün (07 Ekim) Portekiz’e gitti.

Millilerimiz Manisa-Turgutlu Yıldırım Beyazıt Spor Salonu’nda oynadığı ilk karşılaşmada rakibini 28-26, 25-14 ve 25-22’lik setlerle 3-0 mağlup ederek rövanş karşılaşması öncesi avantaj yakalamıştı. A Erkek Voleybol Milli Takımımız her türlü galibiyet ve 3-2’lik mağlubiyette Polonya’da düzenlenecek olan finallere gitme hakkı kazanacak. Millilerimiz 3-0 veya 3-1’lik bir mağlubiyet alması durumunda ise karşılaşma Altın Set’e gidecek. Maçın bitiminden hemen sonra 15 sayı üzerinden oynanacak olan Altın Set’i kazanan ekip finallerdeki yerini alacak.

Portekiz – Türkiye karşılaşması 09 Ekim 2016 Pazar günü Türkiye saati ile 20.00’de Portekiz’in Norte bölgesine bağlı olan Matosinhos’da, Centro de Desportos e Congressos de Matosinhos Salonu’nda oynanacak ve mücadeleyi ASpor naklen yayınlanacak.

Related posts

Ceren Önal Zeren Spor’da!

Hopa ve Gümüşhane U12 Takımları ‘Şampiyon Melekleri’ Unutmadı

Saliha Şahin gelecek sezon Beşiktaş’ta!

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...