5 sette Fenerbahçe Opet

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi play off turu ilk maçında Polonya temsilcisi Grupa Azoty Chemik Police’ye konuk oldu. Rakibini deplasmanda 3-2 yenen Sarı Melekler, çeyrek final yolunda avantaj elde etti.  Karşılaşmanın setleri 14-25, 29-27, 23-25, 25-22, 10-15 tamamlandı. 26 sayıyla oynayan Melissa Vargas maçın MVP’si seçilirken, Arina Fedorovtseva 25, Ana Cristina De Souza 15, Hristina Vuchkova 12, Eda Erdem Dündar 11 sayıyla çift haneli rakamlara ulaştı. 

Fenerbahçe Opet, ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle maç öncesi parkeye pankartla çıktı. Netto Arena Szczecin Hall’da oynanan karşılaşmayı Voleyboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Simla Türker Bayazıt yerinde takip etti.

Fenerbahçe Opet mücadeleye; Arina Fedorovtseva, Hristina Vuchkova, Macris Carneiro, Eda Erdem Dündar, Melissa Vargas, Ana Cristina De Souza altısı ile liberolar Gizem Örge ve Cansu Çetin’le başladı.

İyi hücum ettiği ilk seti 25-14 kazanan temsilcimiz, karşılıklı sayılara sahne olan ikinci seti ise 29-27 geride tamamladı. Üçüncü sette oyunun kontrolünü tekrardan ele alan Fenerbahçe Opet, seti  25-22 kazandı. İyi başladığı dördüncü setin son bölümünde blokları geçmekte zorlanan Sarı Melekler, seti 25-22 geride tamamladı ve maçta durum 2-2’ye geldi. Son sette yeniden üstünlüğü ele alan temsilcimiz; Kaptan Eda, Vuchkova, Vargas ve Fedorovtseva’nın sayılarıyla seti 15-10, maçı da 3-2 kazandı.

Bu maçın rövanşı 2 Mart Perşembe günü İstanbul’da oynanacak. Temsilcimizin ev sahipliğinde Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’nda oynanacak mücadele saat 18:30’da başlayacak. 

Karşılaşmanın istatikleri için TIKLAYINIZ

Related posts

Şampiyonlar Ligi Süper Finalleri, Antalya’da

Ziraat Bankkart yarı finalde elendi

Eczacıbaşı da veda etti

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...