Galatasaraylı Oyunculardan Galibiyet Değerlendirmesi

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı oyuncuları Gizem Karadayı, Meryem Boz ve Elif Su Eriçek, Çanakkale Belediye’yi 3-1 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından Galatasaray Televizyonu’nun sorularını yanıtladı.

Gizem Karadayı’nın maça dair değerlendirmeleri şu şekildeydi:

“Üç puanı almamız çok güzel oldu. Aslında uzun bir süredir beraber çalışıyoruz ama Milli Takım’dan gelen arkadaşlar yeni katıldı. Tabii ki aramızda bazı uyumsuzluklar olacak ama her gün daha iyi oynamaya devam edeceğiz. Bugün üç puan aldığımız için çok mutluyum. Çünkü sezona nasıl başlarsanız öyle gider diye bir laf vardır, umarım bundan sonra böyle devam ederiz. Gelen taraftarımıza bizi yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Umarım her gün daha iyi oynayarak, üstümüze bir şey katarak devam edeceğiz.”

Karşılaşmayı 30 sayıyla tamamlayan Meryem Boz şu açıklamalarda bulundu:

“Ligin ilk maçı. İnişli çıkışlı bir oyun sergiledik. Beraber oynadıkça daha iyi olacağımıza inanyorum. 3-1 aldığımız için mutluyuz. Sonuçta üç puan üç puandır kendi evimizde. Kendi takımımı da tebrik ediyorum.”

Karşılaşmada forma şansı bulan 16 yaşındaki Elif Su Eriçek şunları söyledi:

“Gayet iyi bir mücadeleydi. Bu takımın parçası olmak çok güzel bir şey. İlk maçımdı. Çok heyecanlıydım. İçeri girdiğimde herkes bana çok yardımcı oldu, herkes güler yüzlüydü. Küçük hatalarım oldu ama onları bana hiç hissettirmediler. Herkesi tebrik ediyorum. Çok güzel bir gündü.”

Related posts

Vodafone Sultanlar Ligi yeni rekorlarla tamamlandı

Şampiyon Fenerbahçe Opet

Şampiyonluk maçının hakemleri belli oldu

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...