2018 CEV Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası’nda İlk Günü 3 Galibiyetle Tamamladık

Avusturya’nın ev sahipliğinde Wagrain-Kleinarl & Flachau’da düzenlenen CEV Kar Voleybolu Avrupa Şampiyonası, bugün (23 Mart 2018, Cuma) erkekler ve bayanlar kategorisinde oynanan grup müsabakalarıyla başladı.

Ülkemizi bayanlar kategorisinde temsil eden Aleyna Vence/Buğra Eryıldız ikilisi, B Grubu’ndaki ilk maçında Slovakya’dan Vandakova/Bertova ikilisini 11-6, 9-11 ve 11-5‘lik setlerle 2-1 mağlup etti ve Avrupa Şampiyonası’na galibiyetle başladı.

Millilerimiz, B Grubu’ndaki ikinci maçında ise; ev sahibi ülkeden Magyar/Poschenreithner ile karşı karşıya geldi. Millilerimiz, rakibini 11-5 ve 11-2‘lik setlerle 2-0 mağlup etti ve ikide iki yaparak adını 16’lı Finaller Turu‘na yazdırdı.

Aleyna Vence/Buğra Eryıldız ikilisinin 16’lı Finaller Turu’ndaki rakibi ise; ev sahibi Avusturya’dan Preiml/Obernosterer ikilisi oldu.

Ülkemizi erkekler kategorisinde temsil eden Murat Giginoğlu/Hasan Hüseyin Mermer ikilisi ise; B Grubu’ndaki ilk maçında turnuvanın 2 no’lu seribaşı olan Rus Bykanov/Hudyakov ikilisini 14-16 ve 10-12‘lik setlerle 2-0 mağlup etti ve ve Avrupa Şampiyonası’na galibiyetle başladı.

Millilerimiz, B Grubu’ndaki ikinci maçında ise; İsviçre’den Chevallier/Strasser ikilisine 11-5, 12-14 ve 13-11‘lik setlerle 2-1 mağlup oldu ve grubunu 1 galibiyet, 1 mağlubiyet ile tamamladı.

Related posts

Millilerimizden Avrupa Turu Palandöken Etabı’nda 3 Madalya !

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Palandöken Etabı’nda 2.Gün Sona Erdi

2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun Heyecanı Palandöken’de Başladı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...