19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası’nda üçüncü gün sona erdi

iTürkiye Voleybol Federasyonu (TVF), İzmir Büyükşehir Belediyesi, Dikili Belediyesi ve Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) iş birliğiyle Southwest Sports (SWS) tarafından organize edilen FIVB 19 Yaş Altı Plaj Voleybolu Dünya Şampiyonası’nda üçüncü gün sona erdi.

Günün sonuçlarına ve maç takvimine ulaşmak için tıklayınız.

Ana tablo maçlarında mücadele eden Plaj Voleybolu Milli Takımlarımızdan Bahadır Utku Kesgin – Furkan Ramazan Kaplan ikilisi, Dalton-Smith, K.(Avusturalya) ikilisini 2-1 yendi, ikinci maçlarında Armellini-Acerbi (İtalya) ekibine 2-0 yenildi.

Sacit Kurt-Ahmet Can Tür ikilisi de ikinci güne Denilson-Rafael (Mozambik) ekibini 2-1 yenerek başladı. Milliler ikinci maçlarında Ryukhov-Todorov (Kazakistan) ikilisine 2-0 mağlup oldu.

Plaj Voleybolu Erkek Milli Takımlarımız, yarın Raunt 24 maçlarında mücadele edecek.

Plaj Voleybolu Milli Takımlarımızdan Ecem Aksoy-Doğa Öcal ikilisi, Denisse-Fio (Paraguay) ekibine 2-0, Su Şimdim-Ceylin Sayar ikilisi de Pavelková-Pavelková (Çekya) ikililerine 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti.

Yarın oynanacak Raunt 16-24 ve çeyrek final maçları  TVF Voleybol TV‘de canlı olarak yayınlanacak. 18 Eylül Pazar günü oynanacak final müsabakaları, saat 9.15 itibariyle D Smart’ın 77. kanalında canlı olarak yayınlanacak.

Related posts

Millilerimizden Avrupa Turu Palandöken Etabı’nda 3 Madalya !

CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu Palandöken Etabı’nda 2.Gün Sona Erdi

2024 CEV Kar Voleybolu Avrupa Turu’nun Heyecanı Palandöken’de Başladı

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Devamını Oku...